19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFC Farul nu vrea sa se faca de rusine si in Cupa...

FC Farul nu vrea sa se faca de rusine si in Cupa Romaniei

Constantenii merg la Ploiesti cu gandul de a juca bine in meciul din Cupa Romaniei cu Astra.

Invingatori in campionat in fata Sportului Studentesc,  "marinarii" continua seria partidelor jucate la interval de trei zile. Echipa de pe litoral va intalni maine, la Ploiesti, pe Astra din localitate, o partida ce conteaza pentru 16-imile Cupei Romaniei. Obiectivul gruparii de la malul marii ramane insa promovarea, iar Cupa va fi abordata cu lejeritate. Singurul obiectiv fixat de tehnicianul Marius sumudica (foto) pentru aceasta competitie este: "echipa sa nu se faca de rusine". Cu un moral bun dupa ce au urcat pe locul sapte in clasament si cu un joc din ce in ce mai bun, echipa de pe litoral nu ascunde faptul ca ar dori sa faca o surpriza, insa lasa loc de scapare pentru un eventual esec. sumudica explica: "Un meci pe care il tratam ca pe oricare altul. Mergem sa jucam pentru a nu ne face de rusine. Sa nu uitam ca vom evolua impotriva unei echipe de prim esalon si important este ca jucatorii sa imi demonstreze ca au caracter.

 

Vreau sa aratam in meciul cu Astra la fel cum am facut-o in meciul cu Sportul. Vom intalni o echipa care s-a intarit foarte mult, a cheltuit foarte multi bani, dar noi mergem acolo sa jucam, nu sa ne dam la o parte. Parerea mea este ca Farul a inceput sa joace si speram ca vom obtine un rezultat bun in meciul cu ploiestenii", a declarat sumudica.

» A eliminat Delta Tulcea
Partida din 16-imile Cupei Romaniei dintre Astra Ploiesti si FC Farul se disputa maine, cu incepere de la ora 16.00. Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, echipa de pe litoral a trecut in faza precedenta de Delta Tulcea, scor 2-1.

Cele mai citite

ANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fără restanțe fiscale

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va publica, trimestrial, lista contribuabililor persoane juridice care și-au declarat și achitat la timp obligațiile fiscale și nu...

Colectarea selectivă a deșeurilor: Un pas esențial către un viitor mai verde cu Sanito.ro

Într-o lume în care protejarea mediului înconjurător a devenit o prioritate globală, colectarea selectivă a deșeurilor reprezintă un mod eficient și responsabil de a...

Fată de 11 ani exploatată sexual. A fost racolată de un adolescent prin metoda „loverboy“

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 62 de ani sunt cercetaţi de procurorii DIICOT Neamţ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă