19.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialFarul a incheiat turul pe podium

Farul a incheiat turul pe podium

» Constantenii au invins sambata pe Gloria Buzau cu scorul de 3-1, in ultima etapa a turului Ligii a II-a la fotbal.
» Echipa de pe litoral se afla pe locul al treilea al clasamentului, la un singur punct de prima pozitie ce asigura promovarea in esalonul superior.
 
Prima parte a ligii a II-a la fotbal s-a incheiat sambata, atunci cand s-au disputat partidele ultimei etape a turului. Constantenii de la FC Farul au primit vizita celor de la Gloria Buzau, formatie alaturi de care a retrogradat in sezonul trecut al Ligii I. Echipa de pe litoral s-a impus cu scorul de 3-1 gratie reusitelor semnate de Rusmir (11), Mendy (38) si Chico (47). Pentru oaspeti a marcat un fost farist, Boghitoi, in minutul 21. Cele trei puncte obtinute sambata in fata echipei buzoiene, coroborate cu celelalte rezultate, au permis formatiei de la malul marii sa urce pe locul trei al clasamentului, la un singur punct de prima pozitie promovabila si la patru de liderul-surpriza, Victoria Branesti. Asadar, dupa 17 runde, echipa de pe litoral se afla in continuare in apropierea obiectivului, in ciuda oscilatiilor avute pe intrega perioada a turului de campionat.

 

Echipa de pe litoral a alternat evolutiile senzationale cu cele lamentabile astfel ca, la finalul primei parti a intrecerii, nu este acolo unde isi propusese, adica pe primul loc. In ciuda acestui semiesec, presedintele Sevastian Iovanescu se declara multumit.
"In aceste ultime trei runde jucatorii au aratat dovada de caracter si au ajuns acolo unde le este locul. Trebuie sa ii multumim si lui Marius sumudica pentru munca depusa in primele 14 etape. Cred si sper ca partea a doua a campionatului sa ne apartina si sa reusim promovarea fara nici un fel de emotie", a declarat oficialul constantean.

Se asteapta un nou antrenor
De cand a preluat echipa de la sumudica, Gheorghe Butoiu a adus trei victorii Farului, succese care au venit in urma a opt goluri marcate si doar unul primit. Acest lucru nu pare a fi insa suficient pentru ca acesta sa fie pastrat pe banca tehnica. "Eu mi-am facut datoria in aceste trei etape. Acum ramane la latitudinea conducerii sa hotarasca soarta bancii tehnice", a declarat Butoiu la finalul meciului cu Buzaul. Sevastian Iovanescu a declarat ca in cursul acestei saptamani se va anunta numele antrenorului care va conduce Farul in retur, Butoiu avand destule sanse de a ramane in functie.

Cele mai citite

Israelul se apฤƒrฤƒ de tirurile de rachete inamice cu un sistem antiaerian multi-stratificat

โ€žDomul de fier", deลŸi este cel mai cunoscut, este doar unul dintre cele trei sisteme de apฤƒrare antiaerianฤƒ ลŸi antirachetฤƒ folosite de Israel pentru...

Economiseศ™te la cumpฤƒrฤƒturile online folosind codurile de reducere de pe Couponiada.ro

รŽntr-o lume รฎn care fiecare leu conteazฤƒ, este esenศ›ial sฤƒ gฤƒsim modalitฤƒศ›i eficiente de a economisi fฤƒrฤƒ a sacrifica calitatea vieศ›ii noastre. Couponiada.ro este...

Liga Campionilor: Real Madrid ศ™i Bayern Munchen au pierdut รฎn deplasare

Real Madrid, deลฃinฤƒtoarea trofeului, ลŸi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susลฃinute รฎn deplasare, miercuri seara, รฎn etapa a doua a Ligii...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ