17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFamilia germana data disparuta, gasita la Botosani

Familia germana data disparuta, gasita la Botosani

Familia germana care a fost data disparuta in urma cu mai multe saptamani de rudele din Romania a fost identificata teafara in judetul Botosani.
Cei doi parinti si copilul familiei Keller au fost gasiti de politistii botosaneni dormind in propria masina, parcata pe strada Calea Nationala. Cei trei le-au spus politistilor ca au dormit in masina deoarece nu au avut bani pentru cazarea la hotel. Familia Keller a fost nevoita sa ramana in Botosani deoarece li s-a defectat masina. Cei trei au fost gasiti flamanzi, iar politistii le-au oferit o masa calda si o cafea la popota unitatii.
Rudele din Timisoara ale familiei Keller (formata din Ioan, in varsta de 45 ani, Maria, 43 de ani si fiul Dennis, de 16 ani) la care acestia au stat in vacanta in cursul lunii noiembrie, cand au venit in Romania, au anuntat disparitia acestora dupa ce nu au mai auzit nimic de soarta lor si nu au mai reusit sa-i contacteze telefonic. Cei trei au declarat politistilor ca au inchis telefoanele deoarece erau taxati pe serviciul de roaming. Familia Keller a sosit in Timisoara pe 14 noiembrie 2007 cu un Passat combi. Ei au locuit o saptamana la rude, dupa care au plecat cu masina intr-o excursie prin Romania pe traseul Deva- Brasov-Galati si zona Maramuresului cu intentia de a vizita manastirile. Ultima data au luat legatura cu familia din Timisoara pe data de 29 noiembrie de pe un telefon mobil, ocazie cu care au afirmat ca se afla la Brasov. Ulterior, membrii familiei si-au inchis telefoanele.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă