15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialExtreme Training lansează cursul Social Media Manager

Extreme Training lansează cursul Social Media Manager

Extreme Training organizează în perioadă 10-11 noiembrie prima serie a cursului Social Media Manager. Acest curs a apărut ca urmare a unei nevoi stringente de a oferi competenţe şi abilităţi pentru o nouă meserie şi un nou mediu de promovare.

Social Media Manager este rezultatul schimbărilor tehnologice şi culturale recente la care cu toţii ne adaptăm, fie că suntem angajat în departamentul de PR al unei companii, fie că suntem antreprenor care îşi promovează afacerea, fie doar că suntem conştienţi că orice brand personal puternic presupune efort susţinut.

Pentru a satisface aceste nevoi, Extreme Training oferă un curs practic, care se desfăşoară pe calculator, prin utilizarea directă a platformelor sociale precum WordPress, Facebook, Twitter, LinkedIn, direct la curs, dar şi competenţe ce ţin de planificarea unei strategii de social media marketing şi de managementul proiectului de social media marketing.

La finalul cursului, participanţii:
• Vor şti să îşi construieşti un website online (hosting, instalare WordPress, teme şi plugin-uri);
• Vor învăţa cum să structurezi informaţia pe care o faci publică pe site-ul tău sau în diferite reţele sociale;
• Vor înţelege elementele componente ale social media necesare construirii Prezenţei Sociale Online şi menţinerii Statului Social Online ale unei companii;
• Vor şti ce este şi ce face un Social Media Manager;
• Vor înţelege ce înseamnă brand-ul personal online;
• Vor învăţa principiile de bază ale unui plan de social media marketing;
• Vor învăţa cum să transformi ceea ce faci online în fiecare zi în servicii pe care să le vinzi.

Cursul este proiectat şi susţinut de Emanuel Grigoraş, trainer cu experienţă de peste 13 ani în management de proiect, consiliere juridică, consiliere în social media, antreprenor, scriitor.

Detaliile complete despre curs se pot afla accesând următorul link: http://www.traininguri.ro/curs-social-media-manager/. Persoana contact: Mădălina Roman, Special Relaţii Publice, madalina@traininguri.ro, 0737 511 511.

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005. Încă de la înfiinţare, Extreme Training şi-a asumat misiunea de a îşi sprijini clienţii pentru a obţine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienţilor corporate cât şi persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanţă: de la leadership şi management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

Cele mai citite

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a achita taxa, fără a mai fi penalizați automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă