18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialEveniment

Eveniment

Concert
Mare show W.A.S.P., in cortul de la Arenele Romane

tMetalistii de la W.A.S.P. vor concerta din nou in Romania, luni, pe 16 noiembrie, de la ora 20.00, dar de asta data in Bucuresti, la Arenele Romane. Show-ul va avea loc intr-un cort special amenajat, dupa modelul celor din Occident, cu instalatie de incalzire de mare putere, pe motorina, si electrica, pe curent trifazic, asa ca fanii nu vor trebui sa stea cu ochii pe buletinele meteo. Daca in 2006, atat artistii de la W.A.S.P. cat si miile de rockeri veniti din toata tara sa-i vada pe scena amenajata, in aer liber, langa aeroportul din Cluj, au avut de indurat frigul, ceata si burnita, de asta data toata lumea se va putea bucura de conditii excelente de concert, indiferent de starea vremii.
Concertul pe care Blackie Lawless, solistul si fondatorul trupei W.A.S.P., & Co il va sustine in Capitala, face parte din turneul european de promovare a albumului "Babylon", lansat pe 12 octombrie, dar metalistii americani au promis ca, in cele o ora si patruzeci de minute pe care le vor petrece pe scena bucuresteana, vor interpreta si hituri mai vechi de-ale lor. Artistii vor sosi duminica si vor repeta pe parcursul intregii dimineti din ziua show-ului. Vestea buna este ca, neexistand nici o alta trupa in deschidere, atat instalatia de sonorizare cat si cea de lumini vor fi setate exclusiv pentru W.A.S.P., deci putem anticipa un show de exceptie din toate punctele de vedere.
In alta ordine de idei, americanii si-au exprimat o singura dorinta: sa mearga la Palatul Parlamentului despre care au auzit ca este pe locul doi in lume, dupa cladirea Pentagonului. "Nu stiu daca va fi suficient timp pentru a vizita Casa Poporului, dar vom face tot posibilul ca Blackie & Co sa se simta bine in Bucuresti", a spus Nelu Brandusan, directorul Promusic Prod, unul dintre organizatorii evenimentului.
Bilete mai pot fi procurate din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si pe eventim.ro, pretul unui tichet fiind de 95 lei pana in ziua concertului, si 110 lei, in ziua concertului.

Concert
Povesti si chitarisiri

Duminica 22 noiembrie este data la care Clubul Jukebox (fost Becker Brau) gazduieste recitalul chitaristului de jazz Sorin Romanescu, "muzicianul anului 2008 in jazzul romanesc". "Povesti si chitarisiri" este un program de succes al muzicianului ce canta in aceeasi seara la cinci chitare diferite, abordand stiluri diferite. Concertul este anuntat la ora 20.00, intrarea fiind libera.

Concert
State of mind
(foto 2)
"Este pentru prima data cand ma incumet sa lansez un produs muzical 100% al meu", a afirmat Cristi Gram, chitaristului formatiei Phoenix. Si se refera la concertul "State of mind", pe care-l va sustine la Sala Radio din Bucuresti, pe 21 noiembrie, de la ora 20.00, concert de lansare a albumului cu acelasi nume si care marcheaza debutul artistului in calitate de chitarist solo. Pretul biletelor variaza intre 85 si 110 lei si se gasesc in magazinele Diverta, Vodafone si Germanos.

Spectacol
Samaia

Imbinare perfecta intre spectacolele americane si franceze moderne si cele traditionale georgiene ne propune compania artistica "The georgian lege­nd" in show-urile pe care le sustine in aceasta perioada in Romania. Spectacolul de dans si muzica inspirat din cultura georgiana poate fi urmarit in Timisoara (12 noiembrie), Alba Iulia (13 noiembrie), Brasov (14 noiembrie), Ploiesti (15 noiembrie), Craiova (17 noiembrie) si Bucuresti (18 noiembrie). Pentru reprezentatia din Capitala, biletele au preturi intre 50 si 130 lei.

Cele mai citite

Ucraina dezvăluie că Rusia plănuiește un atac asupra instalațiilor nucleare din țară

Ministrul de externe ucrainean, Andrii Sîbiga, a declarat sâmbătă că Rusia plănuieşte lovituri asupra instalaţiilor nucleare din Ucraina înainte de sosirea iernii şi a...

Competiție Rusia Ucraina și la Concursul Internaţional „ George Enescu” în finala Secţiunii de pian

Doi pianişti din Rusia şi unul din Ucraina vor intra, duminică, în finala Secţiunii de pian din cadrul celei de a XIX-a ediţii a...

Marcel Ciolacu: Nu e nevoie de legislație suplimentară, ca domnul președinte Iohannis să candideze

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite la Cluj Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că...
Ultima oră
Pe aceeași temă