17.8 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialEditura RAO lansează cartea "Marele Arhitect al Universului" de Ştefan Mâşu

Editura RAO lansează cartea „Marele Arhitect al Universului” de Ştefan Mâşu

Miercuri, 21 noiembrie 2012, la ora 16.00, la standul Editurii RAO din cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus 2012 va avea loc lansarea volumului Marele Arhitect al Universului. Tratat de cosmologie şi antropologie, de Ştefan Mâşu.

Evenimentul de lansare va avea loc în prezenţa autorului şi a unor invitaţi speciali: acad. prof. dr. Gheorghe Sin, Preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Siseşti” şi prof. dr. ing. Florin Munteanu, membru al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România.

Această carte îl antrenează pe cititor în formularea de răspunsuri la întrebările cruciale, care au frământat societatea omenească din toate timpurile. Aflăm totul sau aproape totul despre credinţele privind apariţia lumii, din Antichitate până la cele mai moderne teorii ale astrofizicii actuale – Big Bang, universurile paralele etc.

Este o carte de ştiinţă, o carte de mitologie şi istorie antică, o carte de metafizică şi ezoterism, toate într-un riguros tratat de cosmologie şi antropologie despre univers, viaţă şi moarte. Autorul îmbină exigenţa ştiinţifică cu accesibilitatea maximă, pe baza unei bibliografii impresionante, de peste 700 de titluri de referinţă din literatura de specialitate.

Ştefan Mâşu este economist, Doctor în Ştiinţe (1975), Doctor Honoris Causa al Universităţii Aurel Vlaicu din Arad, Membru al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, Înalt Demnitar în Masoneria română şi internaţională şi laureat al premiului „Anghel Rugină” al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, în anul 2011. A publicat mai multe cărţi în domeniul Francmasoneriei şi ezoterismului.

Cele mai citite

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Cine sunt judecătorii care au votat împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale

Curtea Constituțională a României (CCR) a acceptat o contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, hotărârea fiind definitivă și eliminând-o astfel din cursa...

Plaja din Constanța, în top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, în urma recenziilor de călătorie ale turiștilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat...
Ultima oră
Pe aceeași temă