21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialDusan Uhrin: "Aştept cu bucurie meciul cu Mediaş"

Dusan Uhrin: „Aştept cu bucurie meciul cu Mediaş”

Derby-ul etapei a 19-a a Ligii I, cel puţin din punct de vedere al clasamentului, este partida dintre Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş. Chiar dacă gazonul de pe stadionul „Dan Păltinişanu” nu va fi în cele mai bune condiţii sâmbătă, la ora meciului, bănăţenii nu ar fi vrut o nouă amânare a campionatului. Antrenorul Dusan Uhrin Jr. va redebuta, într-un meci oficial, la echipa de pe Bega şi speră ca acest lucru să îl facă cu o victorie. „Ne bucurăm că vom începe campionatul, deşi vremea nu ne ajută. Vreau să cred că suntem pregătiţi pentru terenul greu care ne aşteaptă, iar primul „11″ va fi stabilit în funcţie de starea vremii, nu de adversar. Chiar dacă avem toate informaţiile despre Gaz Metan, ne concentrăm doar asupra echipei noastre. Jucăm acasă şi trebuie să ne prezentăm bine. De asemenea, sper să fim susţinuţi în număr destul de mare şi de suporteri, pentru că avem nevoie de ei. Una peste alta, aştept cu bucurie meciul cu Mediaşul”, a declarat tehnicianul Timişoarei.

În tur, egal în prelungiri

Gaz Metan este piaza rea pentru alb-violeţi în ultimele două sezoane. Un singur punct din două meciuri a scos Poli pe propriul teren în confruntările cu sibienii, iar în meciul din tur doar golul lui Mircea Axente, din prelungiri, a salvat Timişoara de la un eşec care nu a mai venit până astăzi. „În fotbal istoria nu prea există. Noi trebuie să ne uităm mereu înainte şi să ne pregătim pentru meciul care urmează. Ce a fost în trecut nu mai contează. Gazul nu a suferit transformări mari, joacă împreună de mai mult timp, acelaşi sistem, deci le cunoaştem formaţia. Ar fi bine să înscriem repede, dar important este să o facem oricând, doar să câştigăm. Am la dispoziţie o echipă mai bună decât cea din primul mandat”, este optimist Uhrin Jr., antrenorul de care s-ar putea lega primul titlu de campioană al Politehnicii. Poli-Gaz Metan Mediaş va începe la ora 19:00, în direct la DigiSport.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă