19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialDuelul ambitiilor dobrogene

Duelul ambitiilor dobrogene

Delta Tulcea si FC Farul se intalnesc azi pentru un loc in 16-imile Cupei Romaniei.

» Pentru Farul, meciul cu Delta este primul disputat in Cupa Romaniei.

Ajunsa in Liga a II-a, FC Farul se lupta pentru titlul neoficial de cea mai buna echipa dobrogeana cu Delta Tulcea. Momentan, echipa pregatita de Constantin Gache (foto) a luat fata marinarilor in campionat. Delta a acumulat trei victorii in debutul campionatului, in timp ce Farul nu a reusit decat un succes. Primul duel direct intre cele doua echipe nu are loc in campionat, ci in Cupa Romaniei. Cele doua formatii se intalnesc azi cu incepere de la ora 16.30, la Tulcea, pentru un loc in 16-imile Cupei. Constantin Gache, fost antrenor si jucator la echipa de pe litoral a anuntat ca nu se va da la o parte in meciul cu Farul si va incerca sa califice echipa tulceana in 16-imi. "Eu nu uit ca la Farul am invatat fotbal, dar acum sunt la Delta si incerc sa imi fac datoria aici.

 

Nu am nici un motiv de razbunare, pur si simplu vreau sa elimin Farul pentru a califica Delta mai departe si pentru a aduce la Tulcea o echipa din prima liga", a declarat Gache. Tulcea este la al doilea meci in Cupa Romaniei, in prcedenta disputa tulcenii reusind sa elimine pe Viitorul Constanta dupa ce a invins cu scorul de 2-1. De partea cealalta, Farul este echipa aflata in suferinta. Startul catastrofal de campionat si problemele de la echipa au adus instabilitatea in gruparea constanteana. Singurul lucru ce ar mai calma spiritele ar fi un succes in acest meci, dar si in cel de campionat cu FC Snagov. Portarul Adrian Vlas chiar declara ca un simplu succes nu poate scoate Farul din impas. "Nu ne trebuie o victorie, ci vre-o, cinci consecutive pentru a reusi sa ne revenim", a spus Vlas.

Cele mai citite

Fată de 11 ani exploatată sexual. A fost racolată de un adolescent prin metoda „loverboy“

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 62 de ani sunt cercetaţi de procurorii DIICOT Neamţ,...

Fată de 11 ani exploatată sexual. A fost racolată de un adolescent prin metoda „loverboy“

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 62 de ani sunt cercetaţi de procurorii DIICOT Neamţ,...

Nicușor Dan ridică ștacheta: 20 de cerințe esențiale pentru viitorii candidați la prezidențiale

Primarul General al Capitalei cere soluții concrete de la partide și candidații la președinție Primarul Nicușor Dan a prezentat 20 de puncte care includ modificări...
Ultima oră
Pe aceeași temă