17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecial"Drepturile Copilului" se invata in cinci zile

„Drepturile Copilului” se invata in cinci zile

Organizatia Salvati Copiii organizeaza cursuri de cinci zile despre drepturile copilului, destinate cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, in cadrul programului de formare continua cu acelasi titlu.
Cursul, in prezent in desfasurare, este acreditat de Centrul National de Formare a Personalului din Invatamantul Preuniversitar din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii si se adreseaza tuturor cadrelor didactice preuniversitare.
La finalul celor 41 de ore de curs, participantii vor primi o diploma de formare continua reprezentand 11 credite profesionale transferabile.
Programul de formare „Drepturile Copilului” le va asigura cadrelor didactice abilitatile necesare predarii disciplinei optionale cu acelasi nume.
In opinia organizatorilor cursului, disciplina optionala „Drepturile Copilului”, introdusa in curriculumul clasei a VI-a (tot la initiativa organizatiei „Salvati Copiii”), va contribui la constientizarea copiilor in legatura cu drepturile lor si, prin ei, a mediului in care traiesc, ducand la contracararea, in mai mare masura, a incalcarii acestor drepturi. In luna februarie a anului viitor, „Salvati Copiii” va relua cursul de formare „Drepturile Copilului”, destinat cadrelor didactice.
Cei interesati pot obtine mai multe informatii la tel. 316.61.76 sau 0744-36.09.15 (Loana Ionita), rosc@salvaticopiii.ro; http://www.salvaticopiii.ro/.

Cele mai citite

Rusia lovește orașul ucrainean Kosteantînivka: 3 morți și 3 răniți

Un atac rusesc asupra oraşului Kosteantînivka a ucis trei persoane şi a rănit alte trei. Acesta a vizat atât un bloc de locuinţe, cât...

Atacurile israeliene din Fâșia Gaza au făcut 61 de morți în 48 de ore

Loviturile militare israeliene din Fâșia Gaza au ucis cel puțin 61 de persoane în decurs de 48 de ore, au declarat sâmbătă medicii locali,...

VIDEO Cum au lăsat „tricolorii“ vestiarele stadionului din Priștina. „Echipa României a fost aici“

Echipa națională a României a lăsat vestiarele stadionului pe „Fadil Vokrri” din Priștina, capitala Kosovo, acolo unde a avut loc meciul UEFA Nations League,...
Ultima oră
Pe aceeași temă