15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialDoua victorii pentru Farul

Doua victorii pentru Farul

» Constantenii s-au impus in ambele partide amicale disputate la finalul saptamanii trecute.

» Echipa de pe litoral a invins cu 2-1 pe Unirea Slobozia si cu 4-0 pe Callatis Mangalia.

Seria meciurilor de verificare a a Farului a continuat la finalul saptamanii trecute, cand constantenii au disputat doua jocuri la interval de aproximativ 12 ore. Prima partida a adus in fata echipei de pe litoral formatia Unirea Slobozia, grupare ce activeaza in esalonul al treilea. Acesta a fost primul joc disputat de Farul pe terenul mare de la preluarea echipei de catre Marius sumudica.

Sub ochii patronului Giani Nedelcu, marinarii s-au impus greu, scor 2-1. Reusitele constantenilor au fost semnate de Rusmir si Cristocea, ultimul fiind tot mai aproape de a semna cu Farul. sumudica a folosit pe parcursul meciului doua formatii. In prima parte au evoluat: Vlas – Matel, Patrascu, schiopu, Pascovici – Pacuraru, B. Teekloh, Rusmir, Cristocea – Chico, Ene, iar in repriza secunda, Farul a jucat in formula: Sardescu – Buzea, Barbu, Pahor, L. stefan – Cristocea, B. Teekloh, Patrascu, Gaston – Ene, Nanu.

A doua partida a fost programata sambata, pe terenul secund, iar adversara a fost de asemenea o divizionara III, Callatis Mangalia. De aceasta data, alb-albastrii s-au impus mult mai lejer, scorul final fiind 4-0. Sarbul Dragan Gosic a fost performerul acestui joc, reusind o dubla. Celelalte doua goluri ale marinarilor au fost marcate de Rusmir si Mendy. La aceasta partida, Marius sumudica a contat pe: Sardescu (min. 46, Vlas) – Buzea (min. 46, Pascovici), Barbu, Rastovac, L. stefan – M. Soare, Larie (min. 7, Chico), Rusmir, Leu (min. 52, Gaston) – Gosic, Nica (min. 46, Nanu).

REALIST
» "Mai am de muncit"
Chiar daca a obtinut patru succese din tot atatea meciuri disputate, Marius sumudica este realist si spune ca mai are mult de munca. "Sunt adeptul principiului victoriile aduc victorii, insa nu uit ca am jucat cu echipe mult mai slabe. Chiar daca ne-am impus in aceste partide, trebuie sa recunoastem ca mai avem mult de munca pentru a fi intr-o forma sportiva buna pentru a ataca obiectivul, promovarea in Liga I. Aceste meciuri le-am privit doar ca pe niste antrenamente si nu ma intereseaza atat de mult rezultatele. In cantonamentul din Italia vom vedea cu adevarat ce poate echipa", a declarat tehnicianul Farului.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă