21 C
București
sâmbătă, 7 septembrie 2024
AcasăSpecialDinamo, primita in Franta de "Leonardo da Vinci"

Dinamo, primita in Franta de „Leonardo da Vinci”

Ioan Andone face de zor liste pentru ca tehnicianul dinamovist a declarat ca la ora plecarii in Franta, in turneul de pregatire, va anunta oficial numele celor 25 de fotbalisti Ð din vreo 35 aflati acum in cantonament Ð pe care se va baza in viitorul sezon. Iar cum pana luni mai sunt doar 48 de ore…
Vicecampioana va pleca luni dimineata in Franta, la ora 9.25, de pe Aeroportul „Henri Coanda”, intr-un turneu ce cuprinde si patru meciuri amicale confirmate. Echipa lui Andone se va stabili la Lisse, o suburbie a Parisului, la hotelul „Leonardo da Vinci”, unde va ramane pana in 24 iulie, cand este programata revenirea acasa.

Antrenament cu Urziceniul

Dupa infrangerea (0-2) de la Tiraspol, Dinamo si-a refacut moralul cu un meci de antrenament impotriva formatiei Unirea Urziceni, disputat in nocturna, la Saftica. Cei din Stefan cel Mare au invins cu 10-1, Andone punandu-i la treaba pe majoritatea fotbalistilor sai. Iar cei care nu au jucat deloc Ð Gaev, Adrian Iordache, Ovidiu Burca, Dorin Semeghin, Ilin, Perenyi, Claudiu Dragan Ð probabil ca isi cauta deja echipa, asa cum au facut Tibor Moldovan (ajuns la Farul), Scarlatache (Pandurii Tg. Jiu) si Adrian Mihalcea (aproape de un transfer in Coreea de Sud). Singurul care a lipsit motivat a fost Vlad Munteanu, accidentat.

Programul partidelor din Franta

DINAMO – FC NANTES
13 iulie, ora 20, La Baule (72 km de Nantes)
DINAMO – LILLE
15 iulie, ora 20.45, Le Touquet (40 km de Lille)
DINAMO – RENNES
19 iulie, ora 21, Rennes
DINAMO – CHATEAUROUX
22 iulie, ora 20, Vatan (30 km de Chateauroux)

Bogdan Costea
Bogdan Costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă