În sezonul rece nu trebuie să cădem pradă mâncărurile grase dacă vrem să arătăm bine toată toamna şi iarna.
În sezonul rece suntem predispuşi la îngrăşare. Dincolo de faptul că apăr în alimentaţie mâncărurile mai grase, temperaturile scăzute de toamnă şi mai ales cele de iarnă ne fac să devenim tot mai sedentari. Dar putem contracara toate acestea mâncând sănătos, pentru a trece prin sezonul rece arătând bine şi a întâmpina primăvară cu o siluetă de invidiat.
Preparatele din porc sunt principală ispită a iernii, iar tradiţiile culinare specifice românilor nu sunt o scuză pentru a ne îndopa fără reţinere. Există şi alte alimente numai bune de consumat în sezonul rece pentru a ne menţine siluetă, chiar şi pentru a slăbi şi a întâmpina temperaturile calde cu o siluetă trasă prin inel.
Morcovii, prazul, dovleacul, usturoiul, broccoli, varză sunt produse ideale pentru a ne menţine o sănătate de fier în sezonul rece, când sunt tot mai expuşi răcelilor şi gripei. Mai mult, ele ne pot ajută să obţinem o siluetă de invidiat.
Citeşte mai multe pe site-ul www.lyla.ro