Prăjiturelele sunt ideale pentru o gustare la birou sau pentru momentele când simți nevoie să te răsfeți cu ceva dulce. Brioșele cu morcov și cremă de brânză sunt gustoase, iar timpul de preparare este foarte scurt.
Ingrediente
- trei ouă
- trei lingurițe de zahăr brun
- 1/2 lingurițe de ulei
- două lingurițe de vanilie
- două căni de morcovi rași
- 150 g făină
- două lingurițe de bicarbonat de sodiu
- 500 g cremă de brânză dulce
- două lingurițe de scorțișoară
- zahăr pudră
- 150 ml de suc de portocale
Mod de preparare
Încălzește cuptorul la 110 grade. Amestecă cu mixerul ouăle, uleiul, zahărul brun, sucul de portocale și vanilia.
Adaugă morcovii, făina, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara, amestecă până se omogenizează perfect.
Toarnă compoziția obținută în forme pentru brioșe.
Coace pentru 25 de minute apoi puneți formele la răcit.
Pentru glazură, bate crema de brânză cu zahărul pudră până obții o compoziție cremoasă și pufoasă. Adaugă puțin suc de portocale.
Umple formele cu crema obținută.
Mod de servire
Prăjiturelele se servesc reci. Poți presăra scorțișoară după gust.
Valoare nutritivă: 227 calorii