19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialDerbi european pentru HCM Constanta

Derbi european pentru HCM Constanta

»  Constantenii dau piept in aceasta seara cu formatia de pe primul loc al grupei din Liga Campionilor.
»  Fara prea mari sperante la un succes, Stanescu, Toma si compania vor sa repete evolutia buna din meciul cu Valladolid.

Campioana Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, disputa in aceasta seara a doua partida din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Echipa de pe litoral intalneste in Sala Sporturilor din Buzau, cu incepere de la ora 19.00, formatia franceza, Montpellier HB. Francezii sunt liderii grupei dupa ce in prima runda au invins pe AC Paok Salonic cu scorul de 46-20. De partea cealalta, echipa de pe litoral a cedat prima partida din grupe, 23-26 cu Pevafersa Valladolid. Acest rezultat pune gruparea de la malul marii pe penultimul loc in grupa A, o grupa alcatuita din sase echipe.

In ceea ce priveste meciul din aceasta seara, constantenii nu trag sperante ca pot obtine o victorie si se gandesc doar sa faca un joc bun. "Asa cum am mai spus, lupta noastra in aceasta grupa nu este cu echipele mari. Acest lucru nu inseamna ca jucam impotriva francezilor fara a ne gandi sa castigam. Incercam sa facem cel mai bun joc al nostru, speram ca oaspetii sa prinda si ei o zi slaba si, de ce nu, sa realizam o surpriza", a declarat secundul Eden Hairi. Jucatorii sunt si ei in asentimentul tehnicianului. "Suntem constienti ca sansele noastre sunt destul de mici pentru ca, in opinia mea, intalnim cea mai puternica echipa a grupei. Noi speram insa", a declarat Laurentiu Toma.
Problemele echipei de pe litoral nu tin numai de inferioritatea la toate capitolele, ci si de indisponibilitatile din lot. Baiceanu, Buricea, Csepregi si Adzic au cu totii probleme de sanatate si este putin probabil ca acestia sa isi faca aparitia in echipa pregatita de Zoran Kurtes, la meciul cu Montpellier.

» HCM si Montpellier s-au mai intalnit in Liga
La ultima participare a echipei de pe litoral in grupele Ligii Campionilor, in sezonul 2007/2008, una din adversare a fost gruparea franceza Montpellier HB. Echipa din Hexagon s-a impus atunci in ambele partide din grupa. Meciul de la Constanta a fost castigat de francezi cu scorul de 28-23, iar jocul din Franta a fost adjudecat de gazde cu 33-25.

Cele mai citite

Nicușor Dan: Peste 150 de clădiri cu risc seismic vor fi consolidate

Municipalitatea face demersuri pentru consolidarea a peste 150 de clădiri cu risc seismic, iar finanţarea pe care a obţinut-o este de 300 de milioane...
00:00:30

Noul șef al NATO, Mark Rutte, spune că prioritatea este „să ne asigurăm că Ucraina va învinge”

Noul Secretar General al NATO, Mark Rutte, spune că "prioritatea" sa este "să se asigure că Ucraina va învinge" în lupta sa împotriva invaziei...

Numărul de joburi remote a scăzut sub 5% din totalul ofertelor de pe piață. Regula a devenit un beneficiu

Numărul joburilor remote nou apărute pe piața muncii din România a scăzut semnificativ, conform unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs.ro. După ce în...
Ultima oră
Pe aceeași temă