16.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialDeputatul Viorel Pupeza, impotriva congresului extraordinar al PSD

Deputatul Viorel Pupeza, impotriva congresului extraordinar al PSD

BISTRITA. Presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PSD, deputatul Viorel Pupeza, a anuntat ca, personal, este impotriva organizarii unui congres extraordinar al partidului.
Parlamentarul a afirmat ca, in cazul in care la intrunirea de la Brasov de duminica organizatiilor din teritoriu li se va cere sa-si exprime un punct de vedere in legatura cu oportunitatea organizarii unui congres, raspunsul organizatiei pe care o conduce va fi unul negativ.
„Nu congresele rezolva problemele dintr-un partid, ci felul in care stim sa pastram unitatea in interiorul acestuia. Acum, principala noastra grija este sa gasim solutii pentru pastrarea unitatii PSD si sa gasim limbajul cel mai potrivit pentru a ne adresa romanilor. Partidul nu trebuie sa se ocupe cu organizarea congreselor, ci cu mersul din casa in casa, sa-si apropie electoratul”, a spus Pupeza.
In legatura cu o posibila revenire a lui Ion Iliescu in fruntea PSD, deputatul bistritean a spus ca formatiunea politica are nevoie de fostul sef al statului, de experienta sa, insa nu ca si lider al partidului.
Secretarul general al partidului, Miron Mitrea, a afirmat ca in urma ultimelor evenimente, este posibil sa fie organizat un congres extraordinar, daca va fi aceasta dorinta organizatiilor judetene.
La sfarsitul acestei saptamani este programata o intalnire la Brasov cu presedintii de filiale. Potrivit lui Mitrea, cu aceasta ocazie, este posibil ca presedintii social-democratii sa fie consultati in legatura cu oportunitatea organizarii unui congres extraordinar al partidului in 2006.

Cele mai citite

Camila Giorgi rupe tăcerea după luni de absență! „Nu am fugit nicăieri”

După o absență de aproape jumătate de an, Camila Giorgi a vorbit pentru prima oară despre seria de scandaluri în care a fost implicată,...

Dispare amenda rovinietă? Aviz favorabil al Comisiei de Transport și Infrastructură

Șoferii ar putea beneficia de o modificare importantă în ceea ce privește plata rovinietei, conform unui proiect de lege inițiat de deputații PNL, care...

Tottenham pierde dramatic după ce a condus cu 2-0 împotriva lui Brighton!

Ange Postecoglou, tehnicianul lui Tottenham, a avut o reacție dură după una dintre cele mai dificile înfrângeri din cariera sa, suferită pe terenul lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă