17.4 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialDe ce să spui "DA" tricourilor personalizate

De ce să spui „DA” tricourilor personalizate

În ultimii ani, moda tricourilor personalizate a început să prindă la un public din ce în ce mai mare. Dacă la început textele erau banale și se imprimau doar pe tricouri albe, astăzi se pot imprima texte cu litere 3D și imagini de o calitate superioară pe tricouri colorate și cu texturi diferite.

Calitatea mesajelor printate pe tricouri crește exponențial cu prețul investit, dar oferta este bogată, în special pe Internet. De exemplu, pe site-ul promotion.eu găsești cele mai variate modele de tricouri și cu o paletă largă de tipuri de mesaje imprimate în funcție de stiluri, cromatică, culori și design.

Tricourile personalizate te scot în evidență

Dacă ești o persoană cu simțul umorului poți opta pentru un tricou cu un mesaj amuzant și o pereche de blugi plus adidași, atunci când ieși în oraș. Ca și trend-uri în rândul tinerilor s-au remarcat mesajele din anumite hit-uri muzicale sau expresii folosite de actorii lor preferați din filme și seriale.

Dacă ești băutor sau băutoare de bere există o varietate de mesaje care au ca și subiect consumul de bere cu moderație, dar există și mesaje inteligente și amuzante și pentru alte tipuri de băuturi precum vin, whiskey sau cocktail-uri. Creativitatea nu are limite în zona segmentului de food&drinks.

Tricourile personalizate, ideale pentru un cadou

Tricourile personalizate sunt atât de populare pentru că sunt ideale atunci când vrei să oferi un cadou original, dar în același timp să fie și practic. Dacă ai o relație specială cu părinții tăi și vrei să-i faci să zâmbească de ziua lor le poți oferi tricouri cu mesaje amuzante.

În concluzie, tricourile personalizate sunt populare din două motive: te binedispun atât pe tine ca și purtător, dar și pe cei cu care intri tu în contact și dau o notă de originalitate ținutei tale de zi cu zi, indiferent că vorbim de job, plimbări cu prietenii sau petreceri.

În ultima perioadă, numeroase companii au început să ofere angajaților pentru fidelizare tricouri personalizate. Chiar și marile corporații au adoptat moda tricourilor cu texte imprimate ca un fel de uniformă la locul de muncă.

Cele mai citite

Incendiu la Întreprinderea de Rulmenţi Bârlad

Pompieri militari intervin, sâmbătă, la un incendiu izbucnit într-o hală de producţie a Întreprinderii de Rulmenţi Bârlad, afectat fiind acoperişul imobilului pe o suprafaţă...

Incendiu la Întreprinderea de Rulmenţi Bârlad

Pompieri militari intervin, sâmbătă, la un incendiu izbucnit într-o hală de producţie a Întreprinderii de Rulmenţi Bârlad, afectat fiind acoperişul imobilului pe o suprafaţă...

Nicolae Ciucă s-a întors în zonele afectate de inundații din Galați

La 3 săptămâni de la inundațiile catastrofale care au măturat mare parte din zona Moldovei, liderul PNL s-a întors în zonele afectate pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă