13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialDana Savuică prezintă colecţia "Butterfly"

Dana Savuică prezintă colecţia „Butterfly”

Joi, 5 mai, Fashion Days lansează oficial prima colecţie „Butterfly by Dana Savuica”. Colecţia a  fost creată special pentru Fashion Days, fiind primul proiect în care Dana Savuică se află în postura de designer şi totodată prima colaborare a vedetei cu cel mai mare club exclusivist de shopping online din Sud-Estul Europei.

Dana Savuică se declară încântată de colaborarea cu Fashion Days şi marturiste că a acceptat  această nouă provocare fiind conştientă de dezvoltarea fenomenului online şi a gradulului ridicat de interes pentru shoppingul online. „Sunt o femeie ambiţioasă, căreia îi plac proiectele speciale, iar colaborarea cu Fashion Days a fost un prim pas spre o noua aventură. Cochetez cu lumea modei de 20 de ani, iar experienţa acumulată ca model, manager de agenţie, promoter de case de modă şi companii de textile m-a ajutat foarte mult în acest nou proiect ” mărturiseşte Dana Savuicaă.
„Butterfly by Dana Savuică” se dezvoltă în jurul conceptului navy, cu accesorii şi imprimeuri specifice fiind dedicată doamnelor şi domnişoarelor care se bucură de sosirea verii şi doresc să îşi  reînnoiască garderoba cu piesele must-have ale sezonului.

Cele 25 de piese vestimentare incluse în campanie, alături de 8 accesorii au fost prezentate de Dana împreună cu fiica sa, Julie, colecţia adresându-se unui segment foarte larg.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă