17.1 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialDaily Mail: Imigrantul romรขn ajuns celebru a dispฤƒrut fฤƒrฤƒ urmฤƒ

Daily Mail: Imigrantul romรขn ajuns celebru a dispฤƒrut fฤƒrฤƒ urmฤƒ

Primul imigrant romรขn care a venit รฎn Marea Britanie dupฤƒ ridicarea restricลฃiilor, Victor Spirescu, a dispฤƒrut fฤƒrฤƒ urmฤƒ ลŸi a renunลฃat de bunฤƒvoie la locul sฤƒu de muncฤƒ, susลฃin colegii sฤƒi de la spฤƒlฤƒtoria auto, relateazฤƒ Daily Mail, conform Mediafax.

Angajaลฃii de la spฤƒlฤƒtoria auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire) au povestit cฤƒ romรขnul Victor Spirescu s-a รฎntors dupฤƒ prima zi de muncฤƒ รฎn apartamentul รฎn care locuia รฎmpreunฤƒ cu colegii sฤƒi, ลŸi-a fฤƒcut bagajul, ลŸi-a luat toate lucrurile ลŸi i-a anunลฃat cฤƒ pleacฤƒ sฤƒ-ลŸi vadฤƒ fratele, aflat la Londra, conform tabloidului britanic Daily Mail.

CiteลŸte ลŸi: Primul romรขn plecat la muncฤƒ รฎn Marea Britanie รฎn 2014, concediat

„Nu ลŸtim unde se aflฤƒ รฎn acest moment ลŸi nici ce face ลŸi nici poate fi contactat pe telefonul mobil din Romรขnia, pentru cฤƒ l-a รฎnchis”, au povestit foลŸtii sฤƒi colegii.

Ei spun cฤƒ Victor Spirescu a lucrat o singurฤƒ zi ลŸi a renunลฃat la locul de muncฤƒ de bunฤƒvoie. De asemenea, conducerea spฤƒlฤƒtoriei auto din Biggleswade neagฤƒ categoric cฤƒ romรขnul a fost concediat.

Romรขnul Victor Spirescu, รฎn vรขrstฤƒ de 30 de ani, a ajuns รฎn Marea Britanie la 1 ianuarie, fiind รฎntรขmpinat pe Aeroportul Luton de jurnaliลŸti ลŸi de parlamentarul laburist Keith Vaz, preลŸedintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor.

Cazul sฤƒu a fost mediatizat, รฎn contextul polemicilor din Marea Britanie privind romรขnii ลŸi bulgarii care ar fi putut veni รฎn ลฃarฤƒ dupฤƒ eliminarea restricลฃiilor pe piaลฃa muncii. Romรขnul รฎncepuse sฤƒ lucreze din 2 ianuarie la o spฤƒlฤƒtorie auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire), dar a fost concediat.

CiteลŸte ลŸi:ย Muncitorul romรขn, venit รฎn Marea Britanie pe 1 ianuarie, a ajuns celebru

Potrivit cotidianului The Times, ลŸeful sฤƒu a fost nemulลฃumit de faptul cฤƒ vorbea frecvent la telefon รฎn timpul serviciului cu jurnaliลŸtii, dar ลŸi cu membrii familei ลŸi, de asemenea, a fost deranjat de atenลฃia pe care i-a acordat-o presa de la Londra.

Presa de la Londra a scris la รฎnceputul sฤƒptฤƒmรขnii cฤƒ Victor Spirescu a fost condamnat รฎn 2009 pentru agresarea fostei sale prietene. Potrivit presei, el a bฤƒtut-o pe fosta sa prietenฤƒ, care dorea sฤƒ punฤƒ capฤƒt relaลฃiei.

Victor Spirescu are รฎn prezent o relaลฃie cu o tรขnฤƒrฤƒ รฎn vรขrstฤƒ de 19 ani, Cฤƒtฤƒlina, care a rฤƒmas รฎn locuinลฃa pe care cei doi o deลฃin รฎn satul PeliลŸor, din Sibiu.

Cele mai citite

Justin Timbarlake, prezent la Electric Castle 2025?

Justin Timberlake ar putea susศ›ine un concert รฎn Romรขnia, la Cluj, รฎn cadrul festivalului Electric Castle din 2025. @feresteanu Yes #justintimberlake in #romania๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ด...

Tragedie รฎn baschetul romรขnesc! Marie Tyra Whitehead, jucฤƒtoare la CSM Tรขrgoviศ™te, gฤƒsitฤƒ decedatฤƒ รฎn apartament

Marie Tyra Whitehead, baschetbalistฤƒ americanฤƒ de 26 de ani, legitimatฤƒ la CSM Tรขrgoviศ™te, a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ viaศ›ฤƒ รฎn apartamentul sฤƒu. Poliศ›ia Dรขmboviศ›a investigheazฤƒ...

Romรขn condamnat la 11 ani ลŸi ลŸase luni de รฎnchisoare, adus รฎn ศ›arฤƒ din Italia

Un bฤƒrbat dat รฎn urmฤƒrire internaลฃionalฤƒ, dupฤƒ ce a fost condamnat la 11 ani ลŸi ลŸase luni de รฎnchisoare pentru trafic de persoane, a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ