17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialDacă vrei să ai parte de acţiune la noapte, femeile grase sunt...

Dacă vrei să ai parte de acţiune la noapte, femeile grase sunt cea mai bună alegere

Principalul motiv pentru care bărbaţilor le plac femeile plinuţe: acestea pot fi aduse mult mai uşor în pat decât alte genuri de femei.

Un site de întâlniri online a realizat recent un studiu la care au participat 10,000 de persoane. Dintre toate femeile participante, cele care au probeleme cu greutatea au recunoscut că sunt capabile să meargă până la capat încă de la prima întâlnire. Unul dintre motive ar fi acela că ele se bucură când li se acordă atenţie.

Un alt motiv ar putea fi dat de nişte cercetătători din Hawaii, care au analizat legătura dintre greutatea corporală a femeilor şi frecvenţa cu care acestea fac sex, descoperind că femeile cu probleme de greutate fac mai mult sex decât celelalte. Se pare că stereotipul potrivit căruia femeile slabe ar fi mult mai active sexual decât cele mai plinuţe a fost spulberat.

Printre altele , femeile inteligente sunt foarte greu de convins, cele înalte pot ajunge mult mai uşor în patul bărbaţilor decât cele scunde şi cele de până în 20 de ani sunt mult mai dispuse să meargă până la capăt în comparaţie cu cele de 30 sau 40 de ani.

Aşa că, în altă odine de idei, dacă vreţi să aveţi parte de ceva acţiune la noapte, principalul suspect trebuie să fie o tânără de 20 de ani abia împliniţi, 1,80 cm înălţime, nu foarte deşteaptă şi mai ales cu greutate.

 

Cele mai citite

Banca Națională a Republicii Moldova menține rata dobânzii la 3,60% pentru a treia oară consecutiv

Banca Națională a Republicii Moldova a decis menținerea ratei dobânzii de bază la 3,60% pentru a treia oară consecutiv, a anunțat joi Biroul de...

Marius Marin revine după accidentare! Ce au spus italienii

După o evoluție impresionantă în meciul Pisa - Salerno, Marius Marin este gata să revină în echipa sa, în ciuda unei contracturi musculare suferite. Marius...

Hackerii iranieni au trimis informații despre campania lui Trump, în tabăra democraților

Un purtător de cuvânt al campaniei vicepreședintelui Kamala Harris a spus că doar „câteva persoane au fost vizate de aceste e-mailuri” Hackerii iranieni au luat...
Ultima oră
Pe aceeași temă