17.1 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialโ€œDa-te cu noiโ€ mai mult decat un simplu motto โ€“ Noul website...

โ€œDa-te cu noiโ€ mai mult decat un simplu motto โ€“ Noul website ATVROM lansat de curand in mediul online (P)

Dealer-ul auto ATVROM s-a lansat in mediul online, de data aceasta cu un website de exceptie. Lider in vanzari de motociclete, ATV, UTV, Quad, Scutere, Skijet-uri si nu numai, sub brand-uri recunoscute precum Sea-Doo, Kawasaki, CF Moto, ATV Linhai, Polaris, acesta da lovitura si de data aceasta cu un web design excelent. O data cu lansarea, ATVROM revine si cu promotii, asadar merita sa faci o vizita noului website!

Profesionalismul unui brand se regaseste pana in cele mai mici detalii, motiv pentru care ATVROM nu face rabat de la actiuni de concretizare a imaginii si complexitatii gamei de produse puse la dispozitia publicului.

Avand scopul de a declansa adrenalina, ATVROM Sport Extrem a refuzat doar sa vanda produse, concentrandu-se intens pe ideea de a promova un mod de viata.

Cu un meniu care permite navigarea facila printre categoriile de produse existente, noul website atrage atentia printr-o serie de imagini sugestive de actiune a autovehiculelor pe doua, trei, patru sau chiar opt roti. Aceste elemente creaza un impact dinamic important, creand o atmosfera de exceptie doar prin simpla navigare prin categoria de produse.

Cu o rabdare de fier s-a dorit ca produsele sa fie oferite depasind asteptarile publicului, iar atvrom.ro pune la dispozitia publicului produse inovative, neconventionale, depasind sfera produselor de agrement.

Cu un model evident de eficienta si Web Design creativ, datorita agentiei de publicitate Creative Ones specializata in proiecte de IT si marketing online, noul website ATVROM surprinde prin complexitatea optiunilor de suport in alegerea unui produs, insotite de mini-video-uri tip test-drive cu actiune desprinsa parca din studiorile de filme Hollywoodiene.

A fost creat conceptul de Comunitate a celor pasionati de sporturi extreme, de data aceasta fiind si mai pregnant datorita posibilitatii de vizualizare, informare, in special a review-urilor si opiniilor celor care au accesat sau achizitionat de pe pagina ATVROM.

Implementarea unui Canal TV On-Site este o actiune pe care doar un dealer auto de avengura o putea face si pentru ca ATVROM este mai mult de atat, iata ca a pus bazele unui astfel de Canal Online care promite in 

curand transmisiuni LIVE a actiunilor de sport extrem.

Scuterul Yamaha Delight se afla in gama de scutere ATVROM, vezi caracteristicile unui autovehicul care iti poate aduce calitatea unui transport simplu, cu un consum redus de combustibil, in traficul dificil al unui oras aglomerat.

Datorita viziunii de a depasi performantele realizate pana in acest moment si ramanand totodata lideri in Romania pe piata, s-a dorit punerea in valoare a tuturor serviciilor oferite, prin orientarea catre client, indiferent de domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea.

Vezi cea mai complexa gama de ATV-uri CAN-Am, vei fi surprins de capacitatea lor de rezistenta in cadrul celor mai dificile trasee.

Ca impact general, noul website ATVROM surprinde o experienta inedita a navigarii, adresandu-se unui public chiar si mai putin cunoscator al acestor categorii de produse, facilitand explorarea si informarea continua asupra gamei.

Acceseaza noul  ATVROM sau fa- i o vizita in cadrul showroom-ului din Bucuresti – Splaiul Unirii, Numarul 168, in cadrul programului de vizita L-V: 9 AM – 6 PM.

Esti din alt oras? Fa-i o vizita dealer-ului chiar si in locatiile din orasele: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

 

Cele mai citite

Franศ›a: Un avion de mici dimensiuni a cฤƒzut peste o casฤƒ

Un accident aviatic a avut loc luni รฎn localitatea La Bretonniรจre-la-Claye, Franศ›a, unde un avion de mici dimensiuni s-a prฤƒbuศ™it รฎn zidul unei case....

Organizaลฃii neguvernamentale, printre care ActiveWatch, APADOR-CH ลŸi Expert Forum protesteazฤƒ รฎmpotriva deciziei CCR, รฎn cazul ศ˜oศ™oacฤƒ

รŽntr-o scrisoare deschisฤƒ, 20 de ONG-uri afirmฤƒ cฤƒ decizia Curศ›ii Constituศ›ionale pune la รฎndoialฤƒ รฎnsฤƒศ™i esenศ›a sistemului democratic din Romรขnia Organizaลฃiile semnatare declarฤƒ cฤƒ โ€decizia...

A murit Johan Neeskens! O legendฤƒ a fotbalului olandez se stinge la 73 de ani

Fostul fotbalist ศ™i antrenor olandez Johan Neeskens a decedat pe 7 octombrie 2024, lฤƒsรขnd รฎn urma sa o carierฤƒ impresionantฤƒ รฎn fotbalul internaศ›ional. Johan Neeskens,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ