12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis se pregăteşte pentru Dinamo

CVM Tomis se pregăteşte pentru Dinamo

Aventura europeană a echipei de volei masculin CVM Tomis Constanţa a luat sfârşit, formaţia de la malul mării fiind eliminată în semifinalele Cupei Challenge de polonezii de la Politehnika Varşovia. Began şi compania îşi pot îndrepta atenţia acum spre duelurile din întrecerea internă. Aici, CVM este calificată în semifinalele Diviziei A1, unde va da piept cu marea rivală, Dinamo Bucureşti.

Calificarea în finala campionatului se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri“ astfel, pentru a juca pentru titlu o echipă trebuie să se impună în trei partide. Pentru că s-a clasat mai bine la finalul sezonului regulat, Tomis are avantajul terenului propriu. În aceste condiţii, primele două jocuri vor avea loc, mâine şi poimâine, în Sala Sporturilor din Constanţa. Următoarele două jocuri se dispută la Bucureşti, iar un eventual joc decisiv se va juca tot la Constanţa.

În meciurile din sezonul regulat, Tomis a câştigat lejer pe propriul teren, scor 3-0, dar a cedat la Bucureşti, 2-3, o partidă fără miză deoarece locurile în play-off erau deja asigurate.   

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă