11 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis s-a calificat in faza turneelor finale

CVM Tomis s-a calificat in faza turneelor finale

Cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat din Divizia A1 la volei masculion, CVM Tomis si-a asigurat prezenta in faza urmatoare a competitiei.

250 numarul partidelor castigate consecutiv de CVM tomis de la preluarea echipei de catre tehnicianul Mircea Dudas.

Campioana ultimilor trei ani in voleiul masculin romanesc, Club Volei Municipal Tomis, a facut sambata un pas important in drumul catre cucerirea celui de-al patrulea titlu national. Echipa de pe litoral si-a asigurat prezenta in faza turneelor finale dupa ce, sambata, s-a impus pe terenul celor de la Universitatea Cluj, cu scorul de 3-0, in penultima etapa a sezonului regulat. Prin acest succes, tomitanii au obtinut numarul de puncte necesare pentru a fi siguri de prezenta in faza celor patru turnee finale in urma carora se va stabili campioana.
In ceea ce priveste meciul de la Cluj, asa cum era de asteptat, constantenii nu au avut mari emotii in a se impune. Gazdele nu au oferit o replica taioasa decat pe parcursul primului set, incheiat cu scorul de 28-26 in favoarea campioanei en-titre. Urmatoarele doua partiale au fost mai dezechilibrate si s-au incheiat, de asemenea, cu victoria formatiei antrenate de Mircea Dudas, scor 25-21 si 25-16. Despre calificarea in faza urmatoare a competitiei si victoria de la Cluj, capitanul Daru Began a declarat: "Desi ne-am impus cu 3-0, meciul de la Cluj nu a fost nici pe departe unul usor. Ne-am intrebuintat serios in fiecare meci si asta pentru ca fiecare echipa doreste sa invinga campioana si se mobilizeaza in plus. In ceea ce priveste calificarea in faza urmatoare a competitiei, ne bucuram ca am reusit sa trecem peste momentele grele si am reusit pe final sa ne apropiem de obiectiv".
CVM Tomis este pe primul loc in campionat, iar in faza urmatoare a competitiei urmeaza a juca alaturi de Dinamo, Unirea Dej si Explorari Baia Mare.

Urmeaza Dinamo
In ultima etapa a sezonului regulat din Divizia A1 masculina este programat si cel mai interesant meci. CVM Tomis Constanta va primi vizita principalei contracandidate la titlu, Dinamo Bucuresti. Ambele formatii sunt sigure de prezenta in faza urmatoare, dar intalnirea este importanta deoarece in faza celor patru turnee finale se tine cont de rezultate directe dintre cele patru calificale. In tur, Dinamo s-a impus in fata echipei de pe litoral cu scorul de 0-3.

Cele mai citite

SUA dezaprobă decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU. Decizia are legătură cu...

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...
Ultima oră
Pe aceeași temă