11 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis are numai varianta victoriei

CVM Tomis are numai varianta victoriei

» Campionii ultimilor trei ani au nevoie de un succes in meciul cu Remat Zalau pentru a demonstra ca au trecut cu bine peste perioada mai putin fasta.

» Cele doua echipe se lupta pentru sefia clasamentului Diviziei A1, Tomis fiind in frunte, urmata la doar un punct de gruparea din Zalau.

In etapa trecuta, club Volei Municipal Tomis Constanta a stabilit un record, reusind sa invinga codasa CVM Brasov in doar 41 de minute. Partida din etapa cu numarul 16, programata sa se dispute sambata, va fi diametral opusa celei din runda precedenta. Echipa de pe litoral intalneste in Sala Sporturilor din Constanta, cu incepere de la ora 17.00, una dintre principalele rivale la titlul national, Remat Zalau. Cele doua formatii ce se infrunta sambata ocupa primele doua locuri in ierarhia Diviziei A1 la volei masculin, oaspetii tomitanilor fiind la doar un punct in spate. Partida este cu atat mai dificila cu cat echipa de pe litoral se afla la capatul unei perioade mai putin faste. Began si compania au cedat trei meciuri in luna ianuarie, lucru ce nu s-a mai intamplat de foarte mult timp.

 

Jocul cu Remat Zalau este insa un prilej excelent pentru Tomis de a demonstra ca inca este cea mai puternica formatie din Romania. In meciul din tur, Remat a fost cea care a facut legea. Partida de la Zalau a fost castigata categoric de gazde, scor 3-0 (25-23, 25-21, 25-16), ceea ce face din meciul de sambata si un prilej de revansa pentru echipa de pe litoral. Acest lucru este dorit si de oficialii clubului de la malul marii. "Dorim sa aratam suporterilor ca Tomis ramane cea mai buna echipa de volei din Romania si totodata sa ne luam o binemeritata revansa fata de partida din tur cu Remat. Baietii sunt bine pregatiti si gata sa obtina o noua victorie care sa ii apropie si mai mult de titlu", a declarat directorul executiv al constantenilor, Serhan Cadar.

» Atat CVM Tomis, cat si Remat Zalau sunt ca si calificate in faza urmatoare a campionatului unde se vor mai intalni de patru ori.

» Fetele joaca la Craiova
Pe primul loc in clasament, CS Volei 2004 Tomis se deplaseaza sambata la Craiova, unde va intalni echipa SCMU din localitate, intr-o partida programata in cadrul etapei cu numarul 16. Echipa de pe litoral porneste favorita in disputa cu oltencele, care ocupa doar locul sase in clasament, departe de locurile ce asigura prezenta in faza urmatoare a campionatului. Jocul de la Craiova este programat sambata, cu incepere de la ora 16.00.

Cele mai citite

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă