29.8 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSpecialCuraj sau nebunie? Fotografii extreme cu cei care schiază deasupra norilor

Curaj sau nebunie? Fotografii extreme cu cei care schiază deasupra norilor

Tyler Roemer, un fotograf aventurier a reuşit să realizeze imagini spectaculoase cu alpinişti în timpul căţărărilor, cu cei care fac rafting, cu pasionaţii de drumeţii montane, dar cu siguranţă că pe cele mai extreme le-a realizat într-o şedinţă foto deasupra norilor, potrivit dailymail.co.uk.

Fotograful, împreună cu câţiva schiori profesionişti, au urcat la o altitudine de peste 3300 de metri, pentru a realiza o serie de fotografii deasupra norilor.

Schiorii au reuşit adevărate acrobaţii, pe vârful muntelui Hood, din Oregon, realizând sărituri spectaculoase cu muntele în spate şi norii la picioare .

Pentru fiecare poză, Tyler Roemer a avut nevoie de 20 de minute pentru a se pregăti, fotograful aflându-se la doar 9 metri în spatele schiorilor în momentul în care imortaliza imaginile spectaculoase.

La fel ca oricare altă cascadorie extremă, schiatul deasupra norilor nu oferă prea multe motive de siguranţă: “Sunt adevăraţi profesionişti şi cu siguranţă că ştiu ce fac, dar întotdeauna există un pericol”, a declarat Roemer.

Cele mai citite

Cota jucătorilor români în Transfermarkt – noul târg de cai  

Lăsând deoparte ipocrizia, Campionatul European de fotbal a ajuns în minunata lume nouă un târg de cai. Echipa României, cu cea mai joasă cotă...

Încep probele scrise din cadrul Bacalaureatului

Probele scrise din prima sesiune (iunie - iulie) a examenului naţional de bacalaureat 2024 se vor desfăşura, în perioada 1 - 5 iulie, conform...

De azi se scumpesc gazele

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a aprobat, săptămâna trecută, o creştere medie de 19% a tarifelor reglementate de distribuţie a gazelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă