Familia Regală a României a depășit săptămâna aceasta la interacțiuni pe pagina proprie de Facebook principalii decidenți politici din România.
Astfel, pagina de Facebook a Familiei Regale a României are 146200 de interacțiuni față de doar 52800 ale președintelui Iohannis.
De asemenea, premierul Florin Cîțu este situat sub numărul de interacțiuni al Familiei Regale a României cu 125200 de interacțiuni, dar stă cel mai bine dintre toți factorii de decizie politici, surclasându-i pe alții ca Dacian Cioloș, preferatul Palatului Elysee în România, ce are 40100 de interacțiuni sau pe Dan Barna care are doar 26000 de interacțiuni.
Familia Regală a României, neimplicată în nici un fel în acțiuni partizane politice, stă bine și la numărul total de like-uri al paginii de Facebook având peste 289200 de aprecieri, fiind depășită doar de Dacian Cioloș și Klaus Iohannis.
Acest lucru se justifică și prin faptul că Familia Regală a României este activă pe Facebook de doar 2-3 ani, preferând mereu discreția acțiunilor și nota pozitivă a acestora. Spre deosebire de politicieni care de cele mai multe ori se nasc în rețelele sociale și apoi se fac cunoscuți în realitatea ce ne înconjoară.
Recent, Asociația Casa Majestății Sale, organizație de utilitate publică, a creat online un website dedicat acțiunilor publice ale Familiei Regale a României, precum și o detaliată trecere în revistă a istoriei Casei Regale, a generației regale actuale și a Normelor Fundamentale care guvernează Dinastia Națională.
Website-ul cuprinde capitole destinate Consiliului Regal, Înaltelor Patronaje regale, instituțiilor și organizațiilor cu nume regal. Este reflectată în detaliu activitatea Palatului Elisabeta, proiectele Casei Majestății Sale și este publicat raportul anual al organizației. Noul website completează profilul public al Majestății Sale Custodele Coroanei și al Familiei Regale a României.
Familia Regală a României este constantă și pozitivă în acțiunile pe care le întreprinde
Dar cum a fost posibilă creșterea în vizibilitate publică în mediul online a Familiei Regale a României?
„ Fără mediatizare continuă, fără apariții non-stop la televiziunile de știri, Familia Regală are engagement (adică interacțiuni pe pagină) mai mare decât principalii decidenți.
Dacă lucrurile bune făcute de Familia Regală s-ar vedea mai des?”, este mesajul postat de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei pe Facebook la acest clasament.
Iată că se poate și ca fără circ, fără scandaluri și confruntări sterile, prezentând mereu doar acțiunile în care se implică, să ajungă într-un top dominat de „gladiatorii politicii dâmbovițene”. Astfel, acele personalități politice care își construiesc cel mai frecvent imaginea și cariera pe tăvălirea și ponegrirea adversarilor, au acum un concurent redutabil care nu se bate cu ei, de fapt.
Familia Regală a României nu are partizanate politice. Coroana nu candidează, ci veghează
Pentru că Familia Regală a României nu va intra în cursa politică. Coroana nu candidează, Coroana veghează.
„ Sunt de acord, multă decență, doar informații și calitate excepțională în declarații fără nici o tentă politică. Felicitări!”, este mesajul unei internaute, Valentina Ilea, la vestea că Familia Regală a României a reușit să ia în online fața multora dintre politicieni.
„ Ar trebui mai întâi să afle toată lumea cine au fost cu adevărat Regii României și ce reprezintă azi Familia Regală ( nu varianta comunistă a poveștii, cea reală). Ar fi mult mai bine ca la conducerea țării să fie o persoană neimplicată în politică, care să nu încline balanța mereu către partidul său. Pe deasupra, România ar intra într-o listă selectă de țări alături de UK, Spania, Suedia, Olanda, Belgia, Luxemburg.”, transmite un alt susținător al Familiei Regale a României pe Facebook, Geo Velniceru.
Clișeele securistice care au intoxicat națiunea română de la abdicarea forțată a Regelui Mihai în 30 decembrie 1947 încep să pălească.
Începând de atunci, călăii sovietici și cozile lor de topor din România au construit mitul monarhului laș și trădător care a fugit cu averea poporului. Câțiva ani mai târziu, rapoartele securității comuniste arătau sec și rece că Regele Mihai este unul din cei mai modești suverani ai lumii, având de multe ori dificultăți financiare și neputând onora protocolul înalt al evenimentelor la care era invitat.
În 1989, a fost rândul „comuniștilor cu față umană” să ne spună că, la doar 68 de ani, Regele Mihai este prea bătrân să mai domnească. Astăzi, Joe Biden are 79 de ani și SUA merge înainte.
Acum, „acoperiții” și „descoperiții” pseudorepublicii falimentare încearcă să ne convingă că nu are cine urca pe tronul României.
Fals, o infirmă chiar armele și instrumentele pe care le folosesc cu sârg „soldații autohtoni” ai lumii noi când au nevoie să umple de lumini de la telefoanele mobile piețele publice.