14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialCS Tomis Constanta urmareste revenirea in elita

CS Tomis Constanta urmareste revenirea in elita

» Reprezentanta Constantei in Liga Nationala de handbal feminin doreste un sezon 2009/2010 aproape perfect.

» Oficialii echipei de pe litoral au realizat o serie de transferuri menite sa intareasca echipa si sa asigure revenirea in top.

Pentru reprezentanta Constantei in Liga Nationala de handbal feminin, CS Tomis Constanta, sezonul trecut a fost unul al extremelor. Echipa pregatita de Dumitru Musi si Mircea Buca a avut parte de o evolutie inconstanta, alternand meciurile foarte bune cu cele dezastruoase. In cele din urma, Tomis s-a clasat pe locul sase la finalul campionatului, ceea ce a insemnat ratarea unei noi prezente in competitiile continentale. Presedintele si finantatorul echipei, Gheorghe Slabu, doreste ca in viitorul sezon, echipa sa nu mai aiba emotii in privinta unei participari europene si chiar sa se lupte pentru un loc pe podium. "Trebuie sa uitam ce a fost sezonul trecut si sa ne apucam serios de munca pentru viitoarea editie de campionat. Modificarile de la echipa ne dau dreptul sa speram la un loc pe podium si eu sunt increzator ca in campionatul urmator vom face o figura frumoasa", a declarat Gheorghe Slabu. Acesta a pus la punct si o campanie de transferuri intensiva.

Nu mai putin de sapte jucatoare noi vor veni la Constanta, iar Diana Drutu si Loredana Mateescu vor reveni la echipa. In prima instanta, Georgiana Patru si Mihaela Blaga au fost transferate pe litoral. Dupa cele doua, gruparea constanteana a dat lovitura inregimentandu-le pe Elena Avadanii si Janina Luca de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea. Ultimele trei nume sosite la Constanta sunt Cristina Zamfir, Ioana Patuleanu si Oana Cristea, toate trei aduse de la KZN Slatina.

Echipa tehnica ramane aceeasi
Daca lotul echipei de pe litoral a suferit deja o multime de modificari, banca tehnica va ramane aceeasi. Dumitru Musi si Mircea Buca vor ramane in continuare la echipa, primul avand rolul de director tehnic, iar cel de al doilea de antrenor principal. Misiunea celor doi este una ingrata, deoarece acum au jucatoare valoroase alaturi de care sa lucreze. insa omogenitatea a suferit extrem de mult. Pana la inceputul viitoarei editii a campionatului, staff-ul tehnic are misiunea de a suda lotul, astfel incat sa nu existe probleme.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă