16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCS Oltchim va avea un nou preşedinte

CS Oltchim va avea un nou preşedinte

Adunarea Generală a CS Oltchim Rm. Vâlcea va propune astăzi un nou şef, favorit fiind Werner Olah, membru în Biroul Executiv al grupării.

Campioana României la handbal, Oltchim Rm. Vâlcea, se pregăteşte să renască precum pasărea Phoenix. Astăzi urmează a fi ales succesorul lui Ioan Gavrilescu, care a demisionat săptămâna trecutădupă ce a condus clubul vreme de 33 de ani. Favorit pentru funcţia de preşedinte al Oltchim este inginerul Werner Olah, şeful dispeceratului de producţie din Combinatul Chimic Oltchim, care este şi membru în Biroul Executiv al CS Oltchim de 12 ani.

În ultimul timp, Werner Olah s-a ocupat şi de problemele internaţionale ale Clubului Sportiv Oltchim, el ţinând legătura cu Federaţia Europeană de Handbal. Olah este o persoană agreată şi de managerul Oltchim, Constantin Roibu, cel care, se pare, va reveni asupra deciziei de a nu mai susţine financiar echipa de handbal. „Sunt nemulţumit de modul în care conducerea clubului a gestionat participarea echipei în competiţiile europene.

Clubul de handbal Oltchim este un club care are personalitate juridică, este independent, nu are nici o legătură cu Societatea Oltchim. Să se ocupe să-şi găsească sponsori şi n-au de ce să se desfiinţeze”, a declarat Roibu în urmă cu o săptămână. Între timp însă, boss-ul Oltchimului se pare că a revenit la sentimente mai bune, iar dacă în locul lui Ioan Gavrilescu va fi numit cel pe care îl preferă este foarte posibil să renunţe la gândurile de retragere a finanţării.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă