13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialCristian Sima, într-o nouă SCRISOARE: Cristian Tudor Popescu mă compară cu un...

Cristian Sima, într-o nouă SCRISOARE: Cristian Tudor Popescu mă compară cu un Vîntu AVORTAT

UPDATE: Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a răspuns brokerului Cristian Sima, care îl pomeneşte într-una dintre ultimele scrisori trimise în ţară.

În cadrul unei intervenţii telefonice la România TV, Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, că n-a avut nicio relaţie cu brokerul vedetelor şi că s-a întâlnit o singură dată cu Sima, pur întâmplător.

Cristian Tudor Popescu îi RĂSPUNDE lui Cristian Sima

Brokerul vedetelor, Cristian Sima, care a fugit din ţară după ce a pierdut banii clienţilor săi şi care se află, în prezent, în Islanda, scrie, într-un nou mail, trimis jurnalistului Radu Soviani, că a fost comparat de către Cristian Tudor Popescu cu un Sorin Ovidiu Vîntu „avortat”.

Potrivit lui Sima, Cristian Tudor Popescu ar fi venit la redacţia Hotnews ca să-şi „ofere serviciile”, însă a fost refuzat pentru că a crezut că nu există loc la Hotnews pentru „două nuci dure”: CTP şi Dan Tăpălagă.

Totodată, Cristian Sima vorbeşte despre un alt jurnalist al presei centrale,  Bogdan Chireac, despre care spune că a fost acţionar la WBS Holding din anul 1998 până în 2001.

Cristian Sima, a IV-a SCRISOARE: Vezi ce spune despre Gigi Becali şi Walter Zenga

România liberă redă integral cea de-a V-a scrisoare a lui Cristian Sima:

„Cristian Tudor Popescu ma compara cu un Vantu avortat.E adevarat, eu nu am furat niciun ban, i-am pierdut si nu 300mil ci doar 4. Crucisatorul Potemkin al presei romanesti a venit insa la Hotnews sa-si ofere serviciile desi stia ca ipochimenul megaloman ,adica eu , sunt actionar si finantator.A fost refuzat nu pentru ca nu e un jurnalist excelent dar ,noi nu am crezut ca doua nuci dure ,Tapalaga si CTP, pot sa stea in aceeasi redactieDe fapt cand primea leafa de la Vantu la realitatea si cand a facut ziarul Gandul nuu l-au ars mainile cand primea banii pagubitilor de la FNI.Dupa ce am publicat textul SOV si junimistii
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7783840-sov-junimistii.htm
CTP a fost foarte nervos in redactie desi a apreciat calitatea literara a textului .Atunci nimeni nu a negat nimic , doar Dinescu ,simpatic ca intotdeauna a declarat despre crearea ziarului Gandul :’éh….. Sima e un paracios'”…declaratie la tv.
Referitor la bogdan chirieac,acesta a fost actionar la wbs holding din 98 pina in 2001 .I-am facut eu cadou 5% din actiuni .Dupa ce am vazut ce a facut in campania electorala 2000 a trebuit sa i le iau inapoi ,evident contra cost.In 2000 prin contul pe care l-a avut la wbsholding la banca BSI chiasso elvetia a primit peste 1.5 mil dolari si i-a distribuit politicienilor……si-a oprit si pentru el 60000 dolari pe care i-a trimis fara nicio jena direct in romania pe contul sotiei la national bank of greece.Voi povesti pe larg cu dovezi adica toate transferurile de bani in si out.Banii veneau de la multinationale,tot din conturi din elvetia.Discutia cu ctp a avut loc ptr ca dinescu vroia sa ia 1 mil dolari de la mine si sa faca gandul iar eu ma opuneam ca bogdan chirieac sa fie actionar ptr ca i-am spus cu ce se ocupa.CTP stia cu ce se ocupau colegii sai de la adevarul dar desi nu participa la asemenea murdarii se facea ca nu vede.Ctp mi-a spus ca el vrea sa faca ziar cu dinescu ,nu cu mine si sa-i dau banii lui dinescu,pina la urma s-a intimplat exact asa…. dar nu cu banii mei ci cu cei ai lui vantu.
La publicarea articolului de mai sus nu a protestat , acuma la ce imagine am ii e usor sa loveasca cu franturi de adevar”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă