26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialCristescu: "LeVar Seals si-a invatat lectia"

Cristescu: „LeVar Seals si-a invatat lectia”

– Presedintele clubului U-Mobitelco l-a pus la punct pe fostul jucator al clujenilor pentru ca a refuzat sa ramana la echipa.

LeVar Seals, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei de baschet masculin U-Mobitelco Cluj, are sanse minime sa joace la echipa ardeleana in returul acestui campionat. El a plecat de la U-Mobitelco la finalul sezonului trecut, iar acum a ajuns sa joace pentru echipa de baschet din Otopeni, dupa ce a esuat tetativa de readucere a sa la echipa clujeana.
Parcursul bun al celor de la U-Mobitelco Cluj in ultimul sezon i s-a datorat foarte mult si jucatorului LeVar Seals. Americanul a intrat in inimile suporterilor, iar prin evolutiile sale a devenit cel mai iubit jucator de la echipa ardeleana. Seals a decis in vara sa paraseasca echipa U-Mobitelco, fapt ce i-a nemultumit atat pe suporteri, cat si pe conducatorii echipei, in capul carora se spargeau nemultumirile fanilor. Presedintele executiv Mircea Cristescu a tinut sa clarifice situatia fostului echipier al alb-negrilor. "El si-a invatat lectia si a vazut ca in viata conteaza si alte lucruri.

 

Noi am vrut sa continuam impreuna in vara, insa el a avut alte oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar si a decis sa plece. Din pacate pentru el, a stat trei luni pe margine si avea de gand sa se lase de baschet, dar am tinut permanent legatura cu el si i-am zis sa se antreneze si singur eventual. Puteam sa il aducem inapoi, dovada ca am facut acelasi lucru si cu Zoran Krstanovic, iar cu Brad Buckman suntem, in continuare, in discutii, insa nu am mai vrut noi apoi", a spus Cristescu.

Intre timp, Seals a semnat un contract cu CS Otopeni, acolo unde va fi antrenat de fostul tehnician al Clujului, Miodrag Perisic si unde il va avea, din nou, coleg pe Milan Medvedj. "Noi aveam foarte mare nevoie de un pivot si de un fundas. Daca il mai aduceam si pe Seals aveam prea multe extreme si, avand in vedere ca pe Matt Gibson, Branko Cuic, Mihai Silvasan si Levente Szijarto ii avem din vara alaturi de noi, ei meritau prima sansa. In acest moment avem format un lot si este clar ca LeVar Seals nu va mai juca la noi cel putin in acest sezon", spus presedintele executiv al clujenilor.

INCERTITUDINE
U-Mobitelco Cluj va trebui sa evolueze, in data de 14 februarie, cu CSU Brasov pe teren propriu. Cum, dupa numai o zi, la Cluj vor avea loc alegeri pentru postul de primar, Sala Sporturilor "Horia Demian" va deveni sectie de votare. "Problema si mai mare este ca ace joc va urma sa fie televizat. Sa vedem acum daca vom putea gasi intelegere sa putem evolua, totusi, conform programului", a spus presedintele executiv Mircea Cristescu.

Cele mai citite

Naomi Osaka, început excelent sub îndrumarea lui Patrick Mouratoglou!

Naomi Osaka a reușit să încheie o serie lungă de meciuri pierdute după ce s-a alăturat antrenorului Patrick Mouratoglou, având un start excelent la...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Caz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Serhat Akin, fost internațional turc și jucător de la Fenerbahce, a fost împușcat în picior joi seara, la ieșirea dintr-un studio TV, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă