16.6 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCrestin-democratii, paznici la usa PPE

Crestin-democratii, paznici la usa PPE

» Crestin-democratii se cred sita prin care se cern candidaturile la intrarea in PPE. PNG nu este dorit in compania selecta a europenilor.

Taranistii au descoperit ca au in mana painea si cutitul cand vine vorba de accesul in PPE al partidelor cu doctrina similara din Romania. Ca un adevarat cerber, PNTCD s-a postat la usa popularilor europeni si are pretentia sa trieze candidatii la compania selecta. Crestin-democratii din Romania sustin ca participa la luarea deciziei din moment ce Petre Milut, liderul national, are drept de vot in Biroul Politic al PPE. Taranistii de la Constanta au zambit intr-un anume fel in momentul in care au fost intrebati de posibilitatea ca PNG-CD sa fie acceptat in randurile popularilor europeni si au invocat o multime de motive pentru ca acest lucru sa nu se intample.
Liderul Noii Generatii de la Constanta a raspuns in acest fel afirmatiilor conform carora "in PPE nu intri cu crucea in mana", referire directa la Gheorghe Becali, presedintele PNG. Mandila a sustinut ca despre afilierea la PPE se va vorbi doar dupa alegerile generale. Deocamdata, insa, PNG "nu sta cu mana intinsa" la cei 200.000 de euro pe care, anual, crestin-democratii din Romania ii primesc de la popularii europeni. Liderul constantean al PNG a declarat ca formatiunea are suficienti bani pentru plata chiriei spatiilor in care functioneaza sediile partidului.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ