16.2 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialFOTO Creațiile designerilor români, în boutique-urile unei antreprenoare de succes

FOTO Creațiile designerilor români, în boutique-urile unei antreprenoare de succes

Alina Gavrilă este o antreprenoare care a parcurs un traseu deloc ușor, ce i-a adus în cele din urmă împlinirea profesională.

Este fondatoarea magazinelor Moda Mania și Etajul Designerilor Români, unde promovează exclusiv creațiile designerilor autohtoni. 

Dă culoare și suflet acestor boutique-uri și cunoaște bine detaliile unui business atât de „fashionable“, cu care a cochetat imediat ce a ieșit de pe băncile facultății. La începutul anilor ’90, când a deschis propriul atelier de creație vestimentară, Alina Gavrilă știa deja ce drum dorea să urmeze. Piesele sale vestimentare au apărut și în magazinul EVA din București, la vremea aceea un precursor al mall-urilor de astăzi. 

Pasiunea ei pentru modă a început încă de la vârsta de 12 ani, pe când visa cu ochii deschiși la mașina de cusut a mamei sale, iar în liceu purta deja creațiile proprii, haine unicat croite și cusute la mașina de cusut „Ileana“.

Ai nevoie de curaj, pasiune și un pic mai multă adrenalină pentru a porni la un astfel de drum. Iar Alina Gavrilă le are pe toate! Sunt de admirat oamenii care au curajul să pornească o afacere pe o piață extrem de concurențială și care nu se sperie de marii retaileri, mall-uri sau magazine out-let, oameni care își cunosc clientela, păstrează relațiile, leagă prietenii, organizează mici evenimente, încurajează atelierele de creație românești, sărbătoresc feminitatea și împart această pasiune comună: moda.

Proiectul Moda Mania

„Iubesc aceste magazine, apreciez hainele unicat create cu multă pasiune, dar și multă muncă. Designerii români oferă calitate excepțională, pot crea adevărate piese de artă. Moda Mania a fost și rămâne un proiect care dorește să îmbrace femeia modernă, îndrăzneață, dar și femeia care îmbrățișează stilul clasic, cuminte.

Eu am făcut o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă haine de serie mică sau unicat, pe care le aleg pentru clientele mele din fabrici românești sau ateliere de creație de aici, din România. Voi spune că cel mai mare câștig al afacerii mele sunt oamenii minunați pe care-i cunosc în fiecare zi și cu care am legat adevărate prietenii. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place!

De asemenea, mă bucură faptul că multe femei se simt bine în pielea lor, devin încrezătoare în propria ținută și reușesc să aleagă un stil vestimentar care să le pună în valoare personalitatea“, spune Alina Gavrilă.

Etajul Designerilor: piese-cheie, ținute glam sau casual, -creații -lucrate minuțios, spectaculoase

Texturi exploatate cu talent și multă iscusință de mai mulți designeri români, care știu să pună în valoare orice siluetă feminină ce se vrea atrăgătoare. Asta veți găsi, într-o compoziție și într-un cadru frumos amenajat, la Etajul -Designerilor de pe Bd. -Dacia. 

Tot aici se află și un salon de înfrumusețare, iar dacă profitați de o zi de shopping, e bine să aveți la îndemână și un hairstylist dornic să vă amintească un lucru atât de banal: acela că trebuie să arătați impecabil din cap până-n picioare. 

Cele mai citite

Top 10 companii românești adună peste 270 de miliarde de euro cifră de afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a României a inclus în competiția pentru primele 10 locuri, aproape 13.000 de companii Topul Național al Firmelor reunește companii...

UTA renunță la Ezekiel Imoh după doar șase luni!

Atacantul nigerian Ezekiel Imoh părăsește UTA Arad după o perioadă scurtă de doar șase luni în care a evoluat pentru echipa antrenată de Mircea...

Novak Djokovic a acces în optimi la Shanghai

Novak Djokovic, numărul 4 mondial, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Shanghai după ce l-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă