17.4 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialCozi interminabile la plata impozitelor

Cozi interminabile la plata impozitelor

ARAD. Sute de persoane s-au inghesuit, luni, la ghiseele Directiei Fiscale din cadrul Primariei municipiului Arad pentru a-si achita impozitele pe case si terenuri, aferente acestui an. Potrivit functionarilor Directiei Fiscale, in prima zi din acest an in care s-au putut plati impozitele, pentru a face fata volumului mare de munca s-au deschis sapte casierii, dar, chiar in aceste conditii, oamenii au stat cel putin doua ore la coada.
De asemenea, programul de lucru la ghisee a fost prelungit. Si in acest an, cei mai constiinciosi contribuabili s-au dovedit a fi pensionarii, care au spus ca, desi le este greu, prefera ca la inceput de an sa scape de sumele datorate statului. Aradenii mai pot achita impozitele locale si la orice oficiu postal din municipiu, prin bancomate sau prin ordin de plata la orice banca comerciala din oras.
Totodata, exista si posibilitatea de a plati impozitele on-line, dar pentru acest lucru contribuabilii trebuie sa se inregistreze la Directia Fiscala, unde vor primi un cod de identificare. Apoi, vor putea verifica cu ajutorul Internetului cat au de platit, daca au datorii, si, evident, isi vor putea face si platile.

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă