5.6 C
București
duminică, 20 octombrie 2024
AcasăSpecialCopil batut cu capul de tabla, in fata clasei

Copil batut cu capul de tabla, in fata clasei

Un elev din comuna vasluiana Tatarani a fost snopit in bataie de doua femei, pe motiv ca baiatul le-a jignit copiii. Femeile au intrat in scoala si l-au izbit pe copil cu capul de tabla, ranindu-l.
Politia din comuna vasluiana Tatarani a primit, joi dupa-amiaza, o sesizare, in care doua femei erau acuzate ca au patruns in incinta scolii din sat si au batut mar un baiat de 11 ani, elev in clasa a V-a. Suparate ca elevul le-a jignit fiicele, mamele batause au patruns in scoala si i-au aplicat o corectie baiatului in fata celorlalti copii. Cea care a facut reclamatia, Liliana Munteanu, 37 de ani, a povestit oamenilor legii cum baietelul ei, Doru, a fost agresat de cele doua femei, mame ale unor colege de clasa. "Totul s-a petrecut in pauza. Una tinea de usa, iar alta il batea", a explicat Liliana Munteanu. "A fost o joaca de copii.

 

Baiatul meu le-ar fi tras de par si le-ar fi poreclit. Dar sa dai in el ca intr-un animal, nu se poate", mai spune mama baiatului. Conducerea Inspectoratului scolar Judetean a declansat o ancheta pentru a vedea de ce s-a putut intampla acest lucru. "Ceea ce s-a petrecut la scoala din Tatarani este inadmisibil. Vom cere masuri dure, pentru ca nu putem permite ca scoala sa ajunga camp de bataie si de razbunare al parintilor nemultumiti", a spus Florin Ciurariu, inspectorul general al ISJ Vaslui.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă