26.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCopii intoxicaţi cu insecticid, la o şcoală din Gorj

Copii intoxicaţi cu insecticid, la o şcoală din Gorj

Patru elevi de la o școală dintr-o comună din Gorj au ajuns, miercuri dimineață, la spital cu suspiciuni de intoxicaţie cu insecticid, informează TVR.

Cei patru elevi din clasele primare ale școlii din satul Corobăi, comuna Drăgotești, le-au spus profesorilor în pauză că nu se simt bine. 

Profesorii care au sunat imediat la ambulanţă au bănuit că incidentul ar fi fost provocat de insecticidul cu care au fost dezinfectate sălile de clasă.

Conducerea Inspectoratului Şcolar spune însă că dezinsecţia a fost făcută în toate şcolile din comună şi că nu au mai fost astfel de incidente.

Inspectoratul Şcolar Gorj a trimis o echipă de control la Dragoteşti pentru a verifica de ce s-au intoxicat elevii şi cine este vinovat.

Cele mai citite

Donald Trump amenință să acționeze Google în instanță, acuzând favorizarea candidatei democrate Kamala Harris

Fostul președinte american Donald Trump a avertizat că, dacă va ajunge din nou la Casa Albă, va da în judecată Google, acuzând gigantul tehnologic...

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...

Ministrul Energiei anunţă măsuri speciale pentru a pregăti reţeaua energetică în faţa condiţiilor meteorologice extreme

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat finalizarea unui nou comandament energetic, cu scopul de a pregăti România pentru fenomenele meteorologice extreme prognozate în următoarele...
Ultima oră
Pe aceeași temă