18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialContra, fără şanse la titlu: Am fi câştigat şi în 10 oameni...

Contra, fără şanse la titlu: Am fi câştigat şi în 10 oameni dacă era gazonul bun

Cosmin Contra a criticat starea gazonului stadionului din Piatra Neamţ, după meciul disputat de Petrolul, în deplasare cu Ceahlăul, încheiat la egalitate, scor 0-0. În urma ultimei etape Steaua s-a distanţat şi mai mult de Petrolul, una dintre rivalele la titlu.

„În seara asta ne-a dezanvataj starea gazonului, nu s-a putut juca fotbal. Pe ei îi avantajează, deoarece ei nu construiesc prea mult, aruncă baloanele pe vârf. La pauză jucătorii mi-au spus că nu pot face două pase, deoarece mingea sare ciudat din gazon. Băieţii au făcut un efort foarte mare în acest meci şi pentru asta îi felicit. Dacă terenul era bun câştigam şi în zece oameni. De trei etape tot spun că Petrolul nu se luptă la titlu, deoarece nu mai sunt şanse”, a declarat Contra, conform Digi Sport.

Petrolul a evoluat în 10 oameni începând din minutul 28, când De Lucas a fost eliminat pentru un fault asupra lui Onciu. 

În urma etapei a XXII-a Petrolul a acumulat 45 de puncte rămânând pe locul al treilea, la 7 puncte în patele liderului Steaua şi la egalitate cu Astra, care va disputa în această seară, de la 19.30, meciul cu Pandurii. Astra are posibilitatea să se distanţeze la 3 puncte de Petrolul.

Citeşte şi Steaua, victorie la limită după condamnarea lui MM

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă