17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialConte, cel mai bun antrenor din Italia

Conte, cel mai bun antrenor din Italia

Antrenorul Antonio Conte este cel mai bun technician din campionatul Italiei. Conte a câştigat tilul cu Juventus Torino şi a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A pentru a două oară consecutiv.

Premiul a fost decernat după un sondaj efectuat printer ceilalţi tehnicieno din prima ligă italiană. Informează site-ul official UEFA, preluat de Mediafax.

Citeşte şi: Andrea Pirlo, desemnat cel mai bun jucător al anului în Italia. Vezi echipa sezonului!

Antonio Conte i-a devansat pe Vincenzo Montella de la AC Fiorentina şi Walter Mazzari care antrenează acum Internazzionale Milano după ce a trecut şi pe la SCC Napoli.

„Nu este uşor să repeţi o performanţă şi sunt fericit că am reuşit acest lucru. Va trebui să muncesc în continuare pentru a o ajuta pe Juventus să progreseze. Acest premiu îl împart cu tot staful meu şi cu jucătorii”, a declarat Conte.

Premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Serie B a fost câştigat de Eusebio Di Francesco, care a reuşit promovarea cu Sassuolo.

Cele mai citite

Un nou cutremur în județul Gorj. Ce intensitate a avut

Un cutremur cu intensitate de 3,8 a avut loc sâmbătă dimineață în județul Gorj. „În ziua de 07 Septembrie 2024, la ora 09:06:22 (ora...

Atacurile israeliene din Fâșia Gaza au făcut 61 de morți în 48 de ore

Loviturile militare israeliene din Fâșia Gaza au ucis cel puțin 61 de persoane în decurs de 48 de ore, au declarat sâmbătă medicii locali,...

VIDEO Cum au lăsat „tricolorii“ vestiarele stadionului din Priștina. „Echipa României a fost aici“

Echipa națională a României a lăsat vestiarele stadionului pe „Fadil Vokrri” din Priștina, capitala Kosovo, acolo unde a avut loc meciul UEFA Nations League,...
Ultima oră
Pe aceeași temă