27.4 C
București
joi, 4 iulie 2024
AcasăSpecialConstantea: "Vorbesc aproape zilnic cu Dobos"

Constantea: „Vorbesc aproape zilnic cu Dobos”

– Reprezentantul Oncos in conducerea "U" Cluj exclude varianta conform careia ar exista neintelegeri intre compania respectiva si presedintele Anton Dobos.

Odata cu preluarea pachetului majoritar de actiuni de catre compania Oncos, la Universitatea Cluj au aparut, inevitabil, si unele discutii referitoare la persoanele care vor ramane sau vor veni la sefia echipei. Printre eventualele plecari s-ar numara si cea a presedintelui-manager general Anton Dobos, cel care nu a reusit sa mentina echipa in prima liga, asa cum a promis iarna trecuta. Din acest punct de vedere, reprezentantii companiei care a preluat sefia "sepcilor rosii" nu vad cu ochi buni o eventuala colaborare cu fostul international si incearca sa-i restranga aria de miscare la club, tocmai pentru ca acesta sa fie nevoit sa se retraga. O prima mutare in acest sens a fost instalarea fostei mare glorii a echipei universitare, Remus Campeanu, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie. Reprezentantul Oncos in actionariatul Universitatii, Radu Constantea, a infirmat toate aceste speculatii. "Nu este in concediu asa cum se tot spune, ci are de rezolvat unele probleme personale. Oricum, noi tinem legatura prin telefon si nu se pune problema sa rupem colaborarea. Asteptam sa se intoarca in tara si atunci vom stabili unele detalii pentru ca nu depinde numai de mine deciziile care se vor lua la aceasta echipa", a declarat Constantea.

 

Acesta a infirmat si faptul ca aducerea lui Remus Campeanu intr-o functie la club ar duce la indepartarea lui Dobos din structurile de conducere ale "studentilor". "Domnul Campeanu a fost adus intr-o functie administrativa, care nu prea are legatura cu ce atributii are Dobos la aceasta echipa. V-am mai spus, nu se pune problema sa ne gandim la o inlocuire a lui Toni. Dupa ce acesta se intoarce in tara vom pune la punct mai multe detalii pentru viitor", a afirmat Constantea, care a mai spus ca lucrurile incep sa curga in directia buna la echipa, iar datoriile au inceput sa fie achitate. "Mai avem ceva restante la jucatori, insa ne vom achita si de ele in curand", a incheiat acesta.

REUNIRE
Fotbalistii Universitatii Cluj s-au reunit ieri in vederea pregatirilor pentru sezonul din liga a doua. De la pregatiri au lipsit mai multi jucatori care au facut parte din lotul clujenilor anul trecut. Acestia ori s-au transferat la alte echipe, ori si-au incheiat intelegerile cu "sepcile rosii". De asemenea, nici vedeta Dorin Goga nu a venit la stadion, pentru ca acesta asteapta un transfer la o formatie din Liga I, sau in Rusia, la Rubin Kazan. "In zilele urmatoare se va clarifica si situatia lui. Mai multe detalii nu pot sa va dau", a spus Radu Constantea.

Cele mai citite

Doar autobuze vor circula în Bucureștii Noi, în weekend

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reconfigurare a reţelei de contact din intersecţia Str. Pajurei/Bd. Bucureștii Noi, ȋn perioada 06.07.2024 (de la ora 00:30) – 08.07.2024 (până...

Antonia îi răspunde unui fan care a criticat-o: „E egal cu zero pentru mine!”

În ultima postare de pe pagina ei de Instagram, Antonia a captat atenția admiratorilor săi prin o imagine în care poartă o bustieră albă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă