16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialConsilierii PSD Galati, victime ale legilor anticoruptie

Consilierii PSD Galati, victime ale legilor anticoruptie

Celebrul pachet de legi anticoruptie lansat cu aroganta de Adrian Nastase in iunie 2003 face victime in PSD Galati. Dupa consilierul municipal PSD Florin Popa, acum si consilierul municipal Florin Paslaru si-a pierdut mandatul din cauza incompatibilitatilor prevazute in acel pachet de legi.
Consilierul municipal Florin Paslaru si-a pierdut mandatul din cauza incompatibilitatii dintre mandatul de consilier local si acela de membru al Consiliului de Administratie la Administratia Zonei Libere Galati, pe care o avea la data alegerilor din 6 iunie 2004. In august 2004, Paslaru a demisionat din CA-ul AZL Galati, dar, conform legii, ar fi trebuit sa faca acest lucru in termen de 15 zile de la validarea mandatului sau de consilier. Prefectura Galati a atacat in instanta validarea mandatului sau, judecatorii au dat dreptate Prefecturii, iar recursul inaintat de Florin Paslaru a fost respins de Curtea de Apel Galati, asa ca la acest moment Paslaru nu mai este consilier. Purtatorul de cuvant al PSD Galati, Claudiu Branzan, a declarat ca Florin Paslaru va astepta motivarea hotararii instantei la respingerea recursului si va alege una dintre cele doua cai de atac, revizuirea sau contestatia in anulare. Tot la cererea Prefecturii Galati si tot din cauza incompatibilitatii, instantele au mai invalidat si mandatul altui consilier municipal PSD, Florin Popa, care era director al APDM Galati.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă