13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialConsilieri judeteni din Caras-Severin, exclusi din PSD din cauza votului

Consilieri judeteni din Caras-Severin, exclusi din PSD din cauza votului

Framantarile din interiorul PSD Caras-Severin continua sa surprinda prin masurile luate de liderii acestei formatiuni politice. Dupa ce in urma cu putin timp consilierii judeteni Ioan Chiselita si Pavel Ponetchi au parasit partidul pentru a se inscrie in PD, iata ca la moda au ajuns demiterile.
Primele victime sunt tot doi consilieri judeteni, Paula Todirean si Gheorghe Popescu, exclusi din randul social-democratilor printr-o hotarare a Biroului Permanent al Consiliului Judetean al filialei. Celor doi li s-a imputat faptul ca, in sedinta din aceasta luna nu au votat proiectele de hotarare ale propriului partid privind retragerea calitatii celor doi consilieri ce au parasit PSD pentru a se inscrie in PD.
„Cei doi nu sunt la prima abatere de acest gen, ei votand impotriva partidului si cu alte ocazii”, a motivat hotararea luata secretarul general al organizatiei judetene, Nicolae Stefanescu.
Conform legii, toti cei care demisioneaza sau au fost demisi dupa data de 10 august 2006 isi pierd automat calitatea avuta. In mod normal, locul lui Todirean si Popescu ar trebui luat de urmatorii doi candidati trecuti pe lista de la alegerile din 2004: Mirela Visan si Florian Onete. Dar pana atunci, cei doi pot contesta hotararea in fata Comisiei de contestatii si moralitate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă