-0.2 C
București
luni, 18 noiembrie 2024
AcasăSpecialConcurs românesc pentru rochia de mireasă a lui Kate Middleton, logodnica prinţului...

Concurs românesc pentru rochia de mireasă a lui Kate Middleton, logodnica prinţului William

Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti propune creatorilor români de modă un concurs privind conceperea rochiei de mireasă a lui Kate Middleton, care se va căsători în aprilie cu prinţul William al Marii Britanii, potrivit Mediafax.

„Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti propune tuturor brandurilor româneşti de modă şi tuturor artiştilor români care s-au consacrat în acest domeniu de excepţie să participe la un concurs pe care îl organizăm, pentru crearea rochiei de mireasă a lui Kate Middleton, cea care va deveni în aprilie 2011 soţia prinţului William al Marii Britanii”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Carmen Pavel, vicepreşedintele asociaţiei.

Membrii fondatori ai asociaţiei sunt Primăria Municipiului Bucureşti, Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, agenţiile de turism J’Info Tours şi Danco Pro şi Fundaţia Comuniunea Internaţională Română.

Asociaţia aşteaptă propunerile designerilor în perioada 24 decembrie 2010 – 10 februarie 2011, dată la care le va prezenta pe pagina de internet.

„Aceste propuneri vor fi sintetizate într-un comunicat de presă, care va fi transmis pe data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, către Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Ambasada României la Londra, şi mass-media din România şi Marea Britanie, lăsând lui Kate decizia finală”, au spus reprezentanţii ATMB.

Prinţul William şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie şi se vor căsători printr-o ceremonie care va avea loc pe 29 aprilie 2011 la catedrala Westminster din Londra.

Prinţul William este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Cele mai citite

Firmele mici, obligate să implementeze SAF-T de la 1 ianuarie. Fără softuri, nu se poate

Pentru companiile mici, aceste softuri reprezintă un demers care presupune costuri suplimentare Începând cu 1 ianuarie 2025, firmele mici din România vor fi obligate să...

Firmele mici, obligate să implementeze SAF-T de la 1 ianuarie. Fără softuri, nu se poate

Pentru companiile mici, aceste softuri reprezintă un demers care presupune costuri suplimentare Începând cu 1 ianuarie 2025, firmele mici din România vor fi obligate să...

UE analizează piețele agricole post-invazie în Ucraina: măsuri urgente pe masa Consiliului Agricultură și Pescuit

Miniștrii Agriculturii pregătesc strategii pentru 2025 la reuniunea Consiliului UE de la Bruxelles Miniștrii Agriculturii din statele membre ale Uniunii Europene se reunesc luni, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă