18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialConcurs International de Culturism la Timisoara

Concurs International de Culturism la Timisoara

A 21-a editie a concursului International de Culturism si Fitness "Cupa Libertatii" – Memorialul "Vasile Balmus" il va aduce in Timisoara si pe campionul mondial la culturism Mihaly Kormany. Concursul propriu-zis va incepe sambata la ora 17.00, la Casa Studentilor, si se va desfasura pe patru categorii. Prima categorie o reprezinta seniorii, in sistem open, atunci cand toti sportivii vor urca pe scena indiferent de greutate, apoi cei de la categoria "masters", concurentii intre 40 si 50 de ani, de asemenea in sistem open, masters ±50 de ani, sistem open si fitness, toate categoriile. Castigatorii vor fi premiati destul de bine, astfel ca ocupantul locului I va primi, pe langa diplome si medalii, 1.000 de lei. Vor mai fi rasplatiti, de asemenea, si ceilalti noua concurenti care au terminat pe primele zece locuri.

 

De asemenea, timisorenii pot vedea "la lucru" si culturisti de talie internationala, la fel ca in editiile de anul trecut. De aceasta data, campionul mondial Mihaly Kormany se va "incorda" pe scena Casei Studentilor, in fata banatenilor, care vor avea intrarea libera. Duminica, de la ora 17.00, de aceasta data la Lugoj, va avea loc si cea de-a patra editie a Concursului Clasic "Florin Teodorescu", tot la culturism, "sora" mai mica a evenimentului din Timisoara.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă