15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialConceicao, in fata primului obiectiv

Conceicao, in fata primului obiectiv

» La nici doua saptamani de la instalarea ca antrenor al CFR-ului, Antonio Conceicao este obligat sa invinga Pandurii Targu Jiu, in Cupa Romaniei.

CFR Cluj a pierdut, in extremis, doua puncte in meciul cu Gloria Bistrita, fapt care l-a infuriat pe finantatorul Arpad Paszkany. Astfel, campionii nici nu concep o victorie in meciul de astazi, cu Pandurii Targu Jiu, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, pentru a nu tensiona si mai mult relatiile cu sefii. Totodata, partida care va incepe la ora 15:00, pe stadionul "Dinamo", din Bucuresti, va fi si un prim examen adevarat pentru antrenorul Antonio Conceicao. Portughezul de pe banca feroviarilor nu-si poate permite sa rateze un prim obiectiv in acest sezon, astfel ca o eliminare din sferturile Cupei nu i-ar pica prea bine celui care se afla de doar 10 zile la Cluj. Ardelenii cu cucerit eventul in sezonul trecut, iar acest an nu se poate incheia fara aducerea, macar a unui trofeu, in Gruia.

 

Iar, cum Cupa Romaniei le este mai la indemana lui Culio si compania decat titlul, acestia vor da totul pentru a ajunge in semifinalele celei de-a doua competitii interne a fotbalului romanesc. Chiar daca va trata meciul de astazi cu cea mai mare seriozitate, totusi, Conceicao este decis sa faca anumite schimbari fata de partida cu Gloria Bistrita. In primul rand va lipsi Tony da Silva, care s-a reaccidentat, astfel ca linia de fund va redeveni cea de dinainte, cu Panin, De Sousa, Alcantara si Vieira. La mijlocul terenului va aparea ca titular Bogdan Mara, jucatorul care a bifat foarte putine minute in tricoul alb-visiniu in acest retur.

De asemenea, portughezul se gandeste serios sa il introduca din primul minut pe atacantul Traore Lacina, cel care a facut spectacol de fiecare data cand a intrat. El il va inlocui pe Yssouf Kone, care va fi odihnit pentru meciul cu Farul Constanta, de sambata, dar si pentru partida cu Steaua Bucuresti, de saptamana viitoare. CFR-istii ar putea primi o mana de ajutor, insa, din partea adversarilor de astazi, deoarece pe cei de la Pandurii ii intereseaza mai mult sa iasa din zona retrogradarii, decat o eventuala prelungire a parcursului in Cupa Romaniei. Totusi, elevii lui Sorin Cartu nu s-ar da inapoi de la un succes cu CFR-ul.

REVEDERE
Daca etapa trecuta, la meciul cu Gloria Bistrita, fotbalistii CFR-ului s-au revazut cu Adrian Anca sau Cristian Coroian, doi fosti jucatori ai clujenilor, si la meciul de astazi acestia vor avea cu cine depana amintiri. La Pandurii evolueaza Cosmin Tilinca, cel care a facut furori in tricoul alb-visiniu, in special pe vremea cand formatia din Gruia era antrenata de catre Dorinel Munteanu. Tilinca ii va recunoaste, insa, doar pe Cristian Panin sau "secundul" Alin Minteuan, deoarece ardelenii au schimbat, de atunci, aproape intreg lotul de jucatori.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Primăria București organizează o licitație pentru un împrumut de 69,6 milioane lei

ING Bank România, BRD - Groupe Societe Generale, UniCredit Bank România și Raiffeisen Bank România participă la licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB)...

Ciclonul Ashley: Sunt așteptate precipitații de până la 80l/metru pătrat. Sfaturi pentru populație

Ciclonul mediteraneean Ashley va aduce ploi abundente și vijelii în toată țara până luni, au transmis meteorologii ANM. Se estimează că în anumite zone...
Ultima oră
Pe aceeași temă