16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialColentina, Vitan si Militari - fara curent electric azi

Colentina, Vitan si Militari – fara curent electric azi

Societatea Comerciala Electrica Muntenia Sud anunta, printr-un comunicat, ca va intrerupte, astazi, alimentarea cu energie electrica in Bucuresti, in unele zone din cartierele Colentina, Vitan si Militari, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii – reparatii tehnice si modernizari in reteaua de distributie.

In Colentina se va intrerupe alimentarea intre orele 08.00 – 14.00, in perimetrul Strazilor Nemira, Tulpinei, Prudentei, Nita Ene, Nistor Raileanu, Danulesti, Arbustului, Nicolae Canea, precum si intre str. Moroieni si calea ferata.

In Militari, curentul se va intrerupe intre orele 09.00 si 15.00, in perimetrul Str. Iulin Maniu, blocul 7P si Str. Tamburului, blocul 122.

In Vitan, energia electrica va fi intrerupta intre orele 12.00 si 13.00 in perimetrul Str. Florin Ciungan, blocurile 67, 69, 74, 75 si Str. Racari, blocurile 68, 70, 71, 71A.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă