22.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialColaborarea Ponor-Bitang, surprinzator de buna

Colaborarea Ponor-Bitang, surprinzator de buna

La doua saptamani dupa ce a reluat colaborarea cu fosta sa antrenoare Mariana Bitang, pregatirea gimnastei Catalina Ponor merge mai bine ca niciodata.

Catalina Ponor si Mariana Bitang s-au apucat serios de treaba si muncesc pe branci de cand au reinnodat relatia sportiv-antrenor. Amandoua se feresc sa dezvaluie insa stadiul in care se afla cu pregatirea, asteptand primele confruntari oficiale in cadrul carora vor vorbi rezultatele. Carmen Ponor, mama Catalinei, care la finalul saptamanii trecute si-a vizitat fiica prima data dupa ce aceasta si-a reluat antrenamentele cu Mariana Bitang, nu a ezitat sa vorbeasca despre cat de placut surprinsa a fost de schimbarea in bine pe care a observat-o la fiica sa. "In primul rand Catalina a mai slabit un kilogram si jumatate (n.r. – acum Catalina Ponor are 51,5 kg). Dar asta nu pentru ca i-ar fi impus cineva, ci pentru ca asa a vrut ea. Poate au contribuit si antrenamentele lungi, de cate doua ore-doua ore si jumatate, si foarte intense pe care le efectueaza zilnic in afara de duminica, singura ei zi libera", ne-a spus Carmen Ponor. Mama Catalinei a fost incantata si ca, in premiera, nu a mai fost nevoita sa ceara voie sa-si vada copilul. "Cand era la Deva, aveam nevoie de aprobarea antrenorilor s-o vizitez pe Catalina. Acum pot sa vin cand vreau. Pe doamna Bitang n-o mai intereseaza decat ca fata mea sa dea tot ce poate in sala, in timpul antrenamentelor".
Desi se pregateste intens la barna si sarituri, iar, daca va avea timp, va incepe si la sol, momentan Catalina Ponor nu este titulara in lotul care va reprezenta Romania la Mondialele din septembrie. Tripla campioana olimpica de la Atena va trebui sa-si castige locul in echipa coordonata de antrenorul Nicolae Formite ca oricare dintre gimnastele de la Deva.

Cele mai citite

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Un maraton ratat al fondurilor europene: România se blochează la 3%

Nicolae Ciucă reclamă faptul că din actualul exerciţiu 2021-2027 au fost atrase mai puţin de 3% din fondurile europene pe care România le are...
Ultima oră
Pe aceeași temă