23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCoincidenţă sau nu? Asemănări INCREDIBILE între Kate şi Diana la ieşirea din...

Coincidenţă sau nu? Asemănări INCREDIBILE între Kate şi Diana la ieşirea din maternitate

Ducesa de Cambridge a ieşit din maternitate îmbrăcată într-o rochie albastră, cu buline albe, la fel cum a făcut şi Lady Di, după naşterea prinţul William.

Totodată, ducele a purtat o cămaşă albastră, similară cu cea în care s-a îmbrăcat prinţul Charles, în urmă cu 31 de ani, la naşterea primului său fiu.

Citeşte şi PRIMELE IMAGINI cu bebeluşul regal. Prinţul William: Seamănă cu Kate

Prinţul William, ducesa Kate şi bebeluşul lor au părăsit maternitatea marţi seară. Prinţul a declarat că este un moment emoţionat, iar ducesa a adăugat că „orice părinte cunoaşte acest sentiment”.

„Seamănă cu Kate, din fericire; are buzele lui Kate”, a glumit prinţul William.

Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, informează BBC. Bebeluşul regal s-a născut la ora locală 14.24 şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.

Citeşte şi Bebeluşul regal a fost vizitat de bunici. Vezi primele lor impresii

Ducele de Cambridge a adăugat că încă nu au ales un nume pentru bebeluş, dar se vor decide în curând.

Ducele, ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi vor merge la Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei, relatează BBC.

Primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Kate, va primi titlul de Alteţa Sa Regală prinţul de Cambridge, a anunţat Palatul Buckingham. Bebeluşul este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 

Cele mai citite

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...
Ultima oră
Pe aceeași temă