18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecial"Cluj Arena" are şi tabelă

„Cluj Arena” are şi tabelă

Construcţia „Cluj Arena” a intrat în ultima lună, iar după ce gazonul a fost instalat în întregime, acum a venit rândul tabelei de marcaj să devină funcţională. Arena pe care Universitatea Cluj îşi va disputa meciurile de pe teren propriu va beneficia de două tabele, însă prima dintre ele a fost deja instalată, iar pe ea sunt derulate, deocamdată, diverse poze făcute până acum arenei clujene.

„Tabela are 5,1 metri pătraţi, are o vizualizare exactă de până la 200 de metri, un unghi de vizualizare de 150 de grade, poate funcţiona la o temperatură de până la plus 50 de grade şi îndeplineşte toate criteriile cerute. Cealaltă tabelă va fi instalată săptămâna viitoare”, a declarat Dorin Aşchilean, directorul ACI Cluj, una dintre firmele care participă la contrucţia stadionului.

Primul meci, în octombrie

La intarea în arenă există un afiş conform căruia la 3 august construcţia stadionului va fi gata, însă preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, îl va prelungi. „Suntem bucuroşi că s-au recuperat mare parte din întârzieri, însă arena nu va fi gata pe 3 august, pentru că trebuie să închidem şi acel inel dintre partea de jos şi cea de sus a tribunelor, deoarece este un curent care deranjează atât spectatorii, cât şi jucătorii, care ne-au transmis că vor acest lucru.

În data de 30 iunie au început lucrările la exteriorul arenei, iar acestea vor dura până la 30 septembrie, când totul va fi terminat şi, astfel, va putea avea loc primul meci de fotbal”, a spus Tişe.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Febra aurului atinge temperaturi istorice

Metalul prețios a ajuns la cea mai ridicată cotă din istorie: 373 de lei pentru un gram de aur Aurul este considerat un metal sigur,...

Ucrainenii fac prăpăd în depozitele de muniții ale Rusiei

Lovituri aeriene ucrainene au vizat două depozite militare din sudul şi vestul Rusiei, folosite în special pentru stocarea de muniţie, în timpul nopţii de...

Ucraina dezvăluie că Rusia plănuiește un atac asupra instalațiilor nucleare din țară

Ministrul de externe ucrainean, Andrii Sîbiga, a declarat sâmbătă că Rusia plănuieşte lovituri asupra instalaţiilor nucleare din Ucraina înainte de sosirea iernii şi a...
Ultima oră
Pe aceeași temă