23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCircul Naţional din China vine de 1 mai la Bucureşti

Circul Naţional din China vine de 1 mai la Bucureşti

Ziua de liber naţional va putea fi sărbătorită de către bucureşteni printr-un spectacol inconfundabil, ce testează limitele imposibilului: Circul Naţional din China vine în premieră la Bucureşti pe 1 mai, la Sala Palatului, ora 20.00. Circanţii vor fascina spectatorii printr-o reprezentaţie completă de muzică, costumaţii şi decor, însă, mai presus de toate, prin cel mai mare show acrobatic din lume.

„Am dorit să oferim românilor şansa de a petrece ziua liberă împreună cu familia, în faţa unui spectacol unde miracolele devin realitate, şi imposibilul devine posibil. Seara de 1 mai va fi una cu adevărat specială, deoarece artiştii chinezi au pregătit numere de neegalat, pentru care au cerut în mod deosebit o atmosferă optimă. Din acestea considerente, porţile se vor închide la 20.00, ora la care scena va fi cucerită de acrobaţii fără limită” declară Christian Rätscher, manager.

Renumitul produs de export cultural al Chinei a început cucerirea Europei prin ţări precum Germania şi Spania, iar după Croaţia, ultima ţară vizitată în aprilie, Circul Naţional din China se va opri în România. Fiecare număr trădează rădăcinile spirituale şi geografice ale chinezilor, uimind prin diversitatea şi exotismul programului.

Dintre membrii reprezentaţiei fac parte artişti ce şi-au dedicat viaţa circului încă de la trei ani, dobândind prin exerciţiu o flexibilitate ieşită din comun. Dedicaţia şi motivaţia acestora este justificată de faptul că vor să arate lumii întregi faimoasa poveste despre arta orientală. Însă povestea va fi spusă într-un mod particular, folosind corpurile lor, testând regulile gravitaţiei şi promovând tradiţia acrobatică din Estul Îndepărtat, ce are o vechime de peste două sute de ani.

Evenimentul este prezentat de Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement şi organizat cu sprijinul Casei Româno-Chineze şi a Asociaţiei Culturale Teocta.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro/, www.myticket.ro, www.bilete.ro şi în oficiile Poştei Române, semnalizate cu Bilete.ro.

 

 

Preţul biletelor:

Categoria VIP: 300 lei

Categoria I: 250 lei

Categoria II: 200 lei

Categoria III: 150 lei

Categoria IV: 100 lei.

Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...

Vremea se răcește semnificativ și devine instabilă în Capitală: Averse torențiale și descărcări electrice

Potrivit prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în Capitală se va schimba radical în ziua de duminică. Se așteaptă o...
Ultima oră
Pe aceeași temă