20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCES 2014. Sony lanseazฤƒ noua serie de Blu-ray Disc Playere

CES 2014. Sony lanseazฤƒ noua serie de Blu-ray Disc Playere

Sony lanseazฤƒ în cadrul CES 2014 noua serie de Blu-ray Disc Playere care oferฤƒ utilizatorilor acces rapid la conลฃinut online, imagini ลŸi sunete îmbunฤƒtฤƒลฃite ลŸi control facil.

Mai multe codecuri, mai mult conลฃinut

Noile playere Blu-ray oferฤƒ acces la o varietate bogatฤƒ de conลฃinut ลŸi formate de redare: filme, muzicฤƒ, fotografii stocate pe o memorie USB sau pe serverul de acasฤƒ – opลฃiunile de redare sunt extrem de variate – de la filme în format .mkv, pânฤƒ la cele mai recente formate audio High Resolution, la o calitate mai bunฤƒ decât cea oferitฤƒ de un CD.

Mai multe detalii

Vârfurile de gamฤƒ, modelele BDP-S6200 ลŸi S7200, redau conลฃinutul disponibil pe discuri Blu-Ray în format 4K, aducând de patru ori mai multe detalii decât în Full HD. De asemenea, calitatea clipurilor vizionate online este îmbunฤƒtฤƒลฃitฤƒ datoritฤƒ funcลฃiei IP Content Noise Reduction Pro, ce oferฤƒ rezultate impresionante datoritฤƒ unui procesor Dual Core. Clipurile la rezoluลฃie micฤƒ sunt transmise mai clar, fฤƒrฤƒ zgomot de imagine, dar cu texturi bogate ลŸi gradaลฃii naturale ale tonurilor de culoare.

Sunet senzaลฃional

Noile Playere Blu-ray îmbinฤƒ imaginile uimitoare cu cel mai clar sunet. Funcลฃia Digital Music Enhancer combinฤƒ tehnologiile audio proprietare Sony pentru cel mai bun rezultat atunci când urmฤƒreลŸti filme pe internet sau te bucuri de colecลฃia preferatฤƒ de muzicฤƒ stocatฤƒ pe o memorie USB. Totodatฤƒ, Digital Music Enhancer reface detaliile subtile de înaltฤƒ frecvenลฃฤƒ care sunt pierdute în cazul fiลŸierelor care au trecut prin proceduri de compresie, ลŸi, de asemenea, restabileลŸte dinamica pieselor cu o adâncime micฤƒ de biลฃi pentru o experienลฃฤƒ audio naturalฤƒ.

Pornire instantanee

Funcลฃia Super Quick Start porneลŸte playerul rapid ลŸi permite accesarea conลฃinutului online ลŸi a aplicaลฃiilor se face într-un timp mai redus, de sub o secundฤƒ. Playerul începe rularea conลฃinutului în mai puลฃin de 30 de secunde dupฤƒ ce CD-ul sau suportul de stocare a fost detectat de player. Unitatea disc este mai silenลฃioasฤƒ ลŸi mai durabilฤƒ, având un mecanism rezistent la praf, silenลฃioasฤƒ, asigurând în acelaลŸi timp o redare precisฤƒ, fฤƒrฤƒ erori.

Partajare stabilฤƒ

Performanลฃa Wi-Fi este îmbunฤƒtฤƒลฃitฤƒ datoritฤƒ antenei foarte sensibile ลŸi unui modul instalat în interiorul playerului cu ajutorul cฤƒrora noile Blu-ray Disc Playere Sony recepลฃioneazฤƒ semnalul de la dispozitivele aflate în casฤƒ. De aceea, atunci când redai conลฃinut, nu trebuie sฤƒ îลฃi faci griji pentru distanลฃa faลฃฤƒ de player, chiar dacฤƒ vrei sฤƒ faci streaming de filme la rezoluลฃie Full HD sau în format 3D. Sincronizarea între smartphone sau tabletฤƒ ลŸi televizor nu are nevoie de un router Wi-Fi sau de o conexiune la internet ลŸi nici de aplicaลฃii speciale.

 

Noile Smart Blu-ray Disc playere BDP-S7200, BDP-S6200, BDP-S5200, BDP-S4200 ลŸi BDP-S1200 vor fi disponibile din luna februarie.

Cele mai citite

Macron vrea oprirea livrฤƒrilor de arme pentru Israel, folosite รฎn Gaza

PreลŸedintele francez Emmanuel Macron s-a exprimat sรขmbฤƒtฤƒ รฎn favoarea opririi livrฤƒrilor de arme cฤƒtre Israel, dacฤƒ aceste arme sunt folosite รฎn conflictul din FรขลŸia...

De Ziua Educaศ›iei, preศ™edintele Iohannis a decorat peste 100 de unitฤƒศ›i de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt

Preศ™edintele a transmis cฤƒ educarea unor รฎntregi generaศ›ii este una dintre cele mai frumoase vocaศ›ii Preศ™edintele Klaus Iohannis a transmis sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie, unย mesajย cu ocazia...

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ