20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialCES 2014. Huawei a lansat modelul HUAWEI Ascend Mate2 4G

CES 2014. Huawei a lansat modelul HUAWEI Ascend Mate2 4G

Compania Huawei a lansat în cadrul târgului CES 2014 modelul de smartphone HUAWEI Ascend Mate2 4G.

Cu un ecran mare de 6.1 inci, o baterie rezistentă de 4050 mAh şi o cameră frontală de 5 megapixeli, smartphone-ul Huawei Ascend Mate2 4G permite utilizatorilor să se bucure de divertisment non-stop. Acesta are îndeajuns de multă putere pentru ca utilizatorii să urmărească 6 filme descărcate sau să asculte până la 100 ore de muzică, la o singură încărcare.

“Huawei Ascend Mate2 4G este conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor generaţiei mobile care vrea divertisment în permanenţă, chiar şi atunci când se află în mişcare, precum posibilitatea de a descărca albume foto în câteva secunde sau de a-şi folosi smartphone-ul ca şi birou mobil”, a declarat Colin Giles, Vice Preşedinte Executiv, Huawei Consumer Business Group.

Baterie rezistentă

HUAWEI Ascend Mate2 4G include un puternic procesor quad core de 1,6 GHz şi o baterie rezistentă de 4050 mAh pentru ca utilizatorii să se bucure de multe ore de navigat pe Internet la o singură încărcare. Mai mult, noul model vine cu o tehnologie de economisire a energiei care îmbunătăţeşte performanţa acestuia cu mai bine de 30%, în comparaţie cu alte smartphone-uri din categoria sa.

HUAWEI Ascend Mate2 4G are o grosime de 9,5 mm, iar forma sa stilată şi ergonomică permite ca telefonul să fie utilizat cu uşurinţă. HUAWEI Ascend Mate2 4G vine cu interfaţa proprietară Huawei, Emotion UI 2.0. În plus, intuitiva interfaţă include tehnologia Huawei One-Hand UI datorită căreia telefonul poate fi utilizat cu o singură mână, acum mult mai uşor datorită raportului ecran – corp de 79% al HUAWEI Ascend Mate2 4G.

Funcţii speciale

Funcţia Floating Window oferă accesul la note, mesaje, calendar şi calculator în orice moment, iar interfaţa Huawei Simple UI permite personalizarea uşoară, perfectă pentru cei care vor să îşi păstreze ecranul simplu.

Usurinţa în utilizare în orice situaţie este asigurată de către funcţii speciale precum Gloves Mode şi Driving mode cu ajutorul cărora utilizatorii pot folosi telefonul chiar şi atunci când poartă mănuşi sau când conduc.

Camere foto performante

Masurând 6,1 inci, ecranul larg al modelului HUAWEI Ascend Mate2 4G este ideal pentru vizualizarea documentelor, urmărirea filmelor sau navigarea printre fotografii. Utilizatorii pot surprinde momentele frumoase şi pot vizualiza fotografiile, datorită camerei principale BSI de 13 megapixeli a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 4G, cu o deschidere de 2.0, care realizează fotografii clare, la o calitate profesională, indiferent de situaţie. Mai mult, camera frontală a telefonului, de 5 megapixeli, cu panoramă verticală şi funcţia de retuş al feţei Auto Face Enhancement, dă ocazia utilizatorilor să facă fotografii de tip selfie mult mai uşor şi distractiv.

Pentru a ţine pasul cu stilul de viaţă alert din ziua de astăzi, HUAWEI Ascend Mate2 4G oferă conectivitate peste tot. Fie că utilizatorul se află la birou, pe drum sau acasă, conectivitatea CAT4 LTE a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 permite descărcarea de filme în câteva minute sau încărcarea de fişiere pentru serviciu într-o clipită, cu viteze de până la 150 Mbps. Din gama de opţiuni pentru conectivitate nu puteau lipsi WiFi şi Bluetooth 4.0.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă s-a întors în zonele afectate de inundații din Galați

La 3 săptămâni de la inundațiile catastrofale care au măturat mare parte din zona Moldovei, liderul PNL s-a întors în zonele afectate pentru a...

Nicolae Ciucă s-a întors în zonele afectate de inundații din Galați

La 3 săptămâni de la inundațiile catastrofale care au măturat mare parte din zona Moldovei, liderul PNL s-a întors în zonele afectate pentru a...

Ai putea ucide UE, spune Franța. Ba nu ai putea, răspunde Germania

Macron și Scholz se înfruntă din nou, pentru a contracara America protecționistă și puterea chineză Emmanuel Macron și Olaf Scholz conduc cele mai mari două...
Ultima oră
Pe aceeași temă