4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCe reguli ar trebui sฤƒ respectฤƒm cรขnd consumฤƒm alimente la birou

Ce reguli ar trebui sฤƒ respectฤƒm cรขnd consumฤƒm alimente la birou

O serie de reguli trebuie respectate atunci când vine vorba despre consumarea alimentelor la birou. Pe de o parte este nepoliticos sฤƒ mฤƒnânci de faลฃฤƒ cu cineva care nu mฤƒnâncฤƒ, iar pe de altฤƒ parte colegii tฤƒi nu se aลŸteaptฤƒ sฤƒ îลฃi împarลฃi alimentele cu ei.

Astfel, masa de prânz trebuie sฤƒ aibฤƒ un miros discret, astfel încât sฤƒ nu atragฤƒ atenลฃia colegilor din birou. De asemenea, nimeni nu ar trebui sฤƒ te audฤƒ cum mesteci mâncarea sau sorbi din supa ta preferatฤƒ.

În cazul în care existฤƒ o bucฤƒtฤƒrie comunฤƒ a biroului, atunci trebuie sฤƒ fie aplicate câteva reguli clare pentru „o convieลฃuire paลŸnicฤƒ”.

În primul rând, trebuie sฤƒ existe o persoanฤƒ care sฤƒ fie responsabilฤƒ de bucฤƒtฤƒrie ลŸi sฤƒ aibฤƒ autoritatea de a decide cine trebuie sฤƒ o cureลฃe. Astfel, pe uลŸa frigiderul trebuie postatฤƒ o listฤƒ cu reguli, dar trebuie sฤƒ fie foarte clar faptul cฤƒ locul este destinat doar în acest scop. În caz contrar, s-ar putea ca uลŸa sฤƒ devinฤƒ un loc plin cu poze cu familia ลŸi anunลฃuri de tot felul.

De asemenea, frigiderul trebuie curฤƒลฃat în fiecare sฤƒptฤƒmânฤƒ, iar mâncarea nu ar trebui sฤƒ rฤƒmânฤƒ cu sฤƒptฤƒmânile în el.

Pe de altฤƒ parte, nu este recomandat ca mâncarea sฤƒ aibฤƒ un miros puternic.

Orice ai aduce la birou, verificฤƒ dacฤƒ mâncarea este depozitatฤƒ în recipiente închise ermetic. De asmenea, numele tฤƒu trebuie sฤƒ fie menลฃionat pe o etichetฤƒ ataลŸatฤƒ recipientul cu mâncare.

Dacฤƒ aduci mâncare pentru întregul departament, poลฃi folosi o etichetฤƒ pe care sฤƒ precizezi acest lucru, în aลŸa fel încât toatฤƒ lumea sฤƒ ลŸtie cฤƒ poate gusta.

Nu ocupa mult spaลฃiu în frigider, monopolizându-l cu recipiente enorme ลŸi aplatizând alimentele tuturor. De asemenea, trebuie verificat de fiecare datฤƒ dacฤƒ uลŸa frigiderului este închisฤƒ.

În altฤƒ ordine de idei, trebuie ลŸtiut faptul cฤƒ microundele nu sunt destinate pentru a gฤƒti la birou. Cuptorul cu microunde se foloseลŸte doar pentru încฤƒlzirea mâncฤƒrii ลŸi este de preferat sฤƒ nu plecaลฃi în timp ce mâncarea se încฤƒlzeลŸte. Totodatฤƒ, atunci când cuptorul cu microunde s-a murdฤƒrit, este politicos sฤƒ iei buretele ลŸi sฤƒ-l cureลฃi.

De asemenea, atenลฃia trebuie îndreptatฤƒ ลŸi cฤƒtre felul de mâncare pe care îl încฤƒlzeลŸti pentru a nu învฤƒlui tot biroul, spre exemplu, într-un miros de floricele de porumb. Existฤƒ foarte multe firme care au interzis consumarea floricelelor de porumb în sediul lor, tocmai din cauza mirosului lor.

Pe de altฤƒ parte, multe birouri au un singur filtru de cafea. AลŸadar, este important ca acesta sฤƒ fie curฤƒลฃat dupฤƒ ce este folosit, fiind pregฤƒtit pentru urmฤƒtoarea persoanฤƒ care vrea sฤƒ bea o cafea.

Fiecare trebuie sฤƒ îลŸi spele paharul, farfuria, cana ลŸi sฤƒ le punฤƒ la locul lor. Fie cฤƒ este vorba despre biroul vostru, frigiderul bucฤƒtฤƒriei, filtrul de cafea, acestea trebuie curฤƒลฃate.

Colegii de birou nu sunt robii tฤƒi, dupฤƒ cum nici tu nu eลŸti sclavul lor.

Cele mai citite

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ